/6 Jednostavnih koraka kako da napunite svoju duhovnu energiju koristeći ruke

6 Jednostavnih koraka kako da napunite svoju duhovnu energiju koristeći ruke

Unutar svakog od nas postoji moć za iscjeljenje.

Kada se posiječemo, naše tijelo iscjeljuje ranu.Kada plačemo, naše srce i um počinju da nas smiruju i tješe.Svi imamo ovu moć iscjeljena unutar sebe, samo se trebamo sjetiti da postoji.

Naša tijela su nevjerovatna remek djela.Čak i dok sjedite ovdje i čitate ovaj članak, hiljade i hiljade procesa se događaju u vašem tijelu kako biste se fokusirali.

Inteligentna mašina kao ova treba njegu i zaštitu, zbog čega je veoma važno da imamo zdravu ishranu, da vježbamo, izlazimo na svjež vazduh i hidriramo se.Ali takođe imamo i drugu stranu koja se ne može ignorisati, duhovna strana koja takođe treba njegu.

U suštini, možete jesti nazdraviju hranu na svijetu i vježbati svaki dan, ali ako se niste obratili svojoj duhovnoj strani, nikada nećete biti zaista zdravi.

Znakovi koji pokazuju da trebate osvježiti svoju duhovnu energiju :

Osjećate se izvan mjesta ili kao da n pripadate.

Nedostaje vam entuzijazma za život čak i ako postižete svoje ciljeve.

Osjećate se kao da vam nedostaje svrha.

Konstantno se osjećate pod stresom i anksiozno.

Moćan način da osvježite svoju duhovnu energiju je da si pošaljete iscjeljenje.Evo kako da to uradite :

Korak 1 :

Pronađite mirno mjesto gdje nećete biti ometani.Možete leći ili sjesti.Zatvorite oči i uzmite 5 dubokih uzdaha.

Korak 2 :

Stavite ruke u položaj za molitvu i nježno spojite svoje prste i dlanove.Podignite ruke gore tako da dodiruju centar vašeg čela ili trećeg oka a zatim ih spustite da dodirnu centar vašeg srca.

Korak 3 :

Sada, nježno počnite trljati svoje ruke dok ne postanu tople.Desnu ruku stvaite preko centra srca a lijevu ruku stavite na pupak.

Korak 4 :

Neka vaše oči budu zatvorene, vizualizirajte iscjeljenje dok se svjetlost iz vaših ruku šalje u vaše tijelo.Vizualizirajte svjetlost koja ide na vrhove vaših prstiju sve do vrha vaše glave.Možete čak vizualizirati bijelu svjetlost koja zrači iz vašeg tijela i formira zaštitnički sjaj oko vas.

Korak 5 :

Kada osjetite da ste primili dovoljno energije svjetlosti, otvorite oči i nježno protresite ruke.Ustanite i nježno protresite svoje tijelo ili se lagano istegnite.

Korak 6 :

Popijte veliku čašu vode i budite sigurni da ostanete hidrirani tokom dana.

Ovo je veoma brz i jednostavan način da pošaljete energiju iscjeljenja vašem tijelu i pomoći će vam da napunite svoju duhovnu energiju.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.oazaznanja.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice