Imate li na dlanu liniju anđela čuvara? Saznajte šta to znači

Pogledajte svoju desnu i lijevu ruku.Ako otkrijete da imate liniju anđela čuvara, smatrajte se sretnim jer ova linija znači da ste zaštićeni od nesreće , bez obzira sa čim se suočavate.

Od drevnih vremena, ljudi su vjerovali da im je sudbina zapisana na dlanu.Kaže se da naša lijeva ruka ima zapisan prošli život, a desna ruka otkriva sadašnjost i budućnost.

Linija anđela čuvara govori da ste zaštićeni od više moći.Ako je imate , ova linija je odmah do vaše linije života i pokazuje da ste zaštićeni od svih vrsta preokreta u životu.

Linija anđela čuvara se takođe naziva i ”druga linija života”.Paralelna je s linijom života.Ako su iste dužine, to znači da ćete biti zaštićeni od strane vašeg anđela čuvara tokom cijelog života.Ponekad je linija anđela čuvara kraća, u tom slučaju dobijat ćete samo podršku tokom određenog perioda u životu.

Ako je linija anđela čuvara samo na vašoj desnoj ruci, dobijat ćete podršku tokom dobrih namjera koje ste učinili ili ćete učiniti u budućnosti, a ako je samo na vašoj lijevoj ruci – ova podrška će biti tokom patnje koju ste iskusili u prošlosti.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.oazaznanja.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice