/Ovo je vaš podsjetnik da i dalje idete naprijed čak i kada su vremena teška

Ovo je vaš podsjetnik da i dalje idete naprijed čak i kada su vremena teška

Danas se možda osjećate prilično uznemireni, i zbog toga što neke stvari nisu bile u skladu s vašim planom, počeli ste osjećati da se sve raspada i da ne možete ništa učiniti. Vjerojatno se okrivljavate jer mislite da niste dovoljno dobar. Mislite da ste nered i da nema nikakvog napretka u vašem životu.

Previše ste grubi prema sebi, pa dopustite da vas tu zaustavim. Kada ove negativne misli preuzmu, želim da dišete i opustite se. Zatvorite oči i razgovarajte s Gospodom. Zapamtite svoje najveće dostignuće. One nezaboravne trenutke koje ste podijelili s prijateljima, s obitelji. Vjerujte da život nije uvijek o teškim vremenima.

Vi ste više od loših dana. Vi ste više od pogrešaka. Vi ste više od onog glasa koji se nalazi u glavi i kaže da nećete uspjeti.

Jer istina je, vi MOŽETE i vi HOĆETE.

Možda ste propustili u prošlosti, ali to ne znači da ćete zauvijek padati. Neuspjeh jednostavno znači da postoji nešto što treba naučiti. Nešto za poboljšanje, i nešto što vas podsjeća da snimite još jedan pokušaj da sve isprobate.

Samo nastavite.

Svemir nije uvijek na vašoj strani. Moglo bi biti vrlo primamljivo odreći se samo kada se vremena skupe, ali sve dok vam Gospod daje mogućnost da se svako jutro probudite, morate nastaviti.

Morate naučiti kako razbiti sve prepreke koje ste postavili na svoj način. Nema jednostavnog izlaza, pa budite strpljivi. Borite se za svoje ciljeve i pustite svoje snove da postanu stvarnost.

Znajte da će stvari biti bolje.

Nikada nemoj prestati vjerovati.

Došli ste ovamo daleko. Nije li pošteno priznati svoju snagu kao mali znak za sebe? Zato budite ponosni na svoje ožiljke o boju i vidite to kao znak hrabrosti da ustanete.Sjetite se da svaki pojedini dan postaje sve bolji i jači.

Vjerujte u sebe. Čitajući ovaj članak znači da pokušavate. Pokušavate shvatiti kako možete držati korak s životom, a pokušaj je znak da ste dovoljno hrabri. Ne dopustite negativnom razmišljanju ili anksioznosti protiv vas. Ne vjerujte u njih, samo vjerujte u sebe.

Vi ste jedan korak bliže uspjehu i znate što vam je potrebno da stignete tamo. Samo se držite i nastavite dalje. Jednog dana, bit ćete zahvalni za grube početke.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.oazaznanja.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice