Sarajevo u novembru u fokusu stručne javnosti!


 
mini

Tibetanska zdjela

Sviranje zdjele obično izaziva trenutan učinak centriranja i sinkronizacije obje polutke mozga.

Dimenzija: širina 9 cm x visina 5 cm. Težina: 204 gr. Materijal: bakar. Uključena drvena palica i jastuk.  

Kupite ovdje


Oduvek ste želeli da znate više o obnovljivim izvorima energije, inovativnim tehnologijama koje polako osvajaju svet, da budete deo rastuće zajednice koja brine o budućnosti planete i svakodnevno radi na unapređenju kvaliteta života?

Pravo mesto za vas je sajam sa konferencijama RENEXPO® BiH koji se održava 8. i 9. novembra 2017. godine u hotelu Hills u Sarajevu. Dvodnevni program sajma RENEXPO® sastoji se od sajamske izložbe koja okuplja nacionalne i internacionalne industrijske lidere, konferencija, seminara i drugih pratećih delova programa. Teme koje su u fokusu konferencija su ključni potencijali bosanskohercegovačkog tržišta, a  koji se nažalost ne koriste u dovoljnoj meri.

Činjenica je da je Bosna i Hercegovina zemlja sa najvećim hidroenergetskim potencijalom na Balkanu, a ova balkanska država prednjači i po kapacitetima pijaće vode u Evropi. Međutim problemi koji se pri tome javljaju su brojni – od lošeg iskorišćenja i gubitaka na mreži vodosnabdevanja do neadekvatnog tretmana otpadnih voda.

O svemu ovome i mnogim drugim temama govoriće se na jednoj od konferencija – Konferenciji o održivom upravljanju vodom za piće i otpadnom vodom u BiH. Osim ove važne teme, program konferencija obuhvata i teme kao što su energetska efikasnost, vetroenergija, upravljanje otpadom, male hidroelektrane i hidroenergetski potencijal. Budući da su govornici na konferencijama renomirani nacionalni i internacionalni stručnjaci, participanti konferencija će imati priliku iz prve ruke da čuju primere najbolje evropske prakse i praktične savete o unapređenju poslovanja. Više o programu konferencija možete pročitati na websajtu www.renexpo-bih.com. Ulaz na sajamsku izložbu se ne naplaćuje, a zainteresovanim posetiocima omogućen je i stručni obilazak sajma. Na taj način mogu otkloniti sve nejasnoće i nedoumice kada je reč o energetskom sektoru, novim tehnologijama i slično. Ukoliko imate viziju, nova saznanja i želju da učestvujete na nekoj od konferencija prijavite svoje radove na adresu pavlovic@reeco.rs. Takođe, za sva pitanja i ponude za saradnju možete pisati na info@reeco.rs.

loading...

RENEXPO® BiH se održava po četvrti put, a kod stručne javnosti poznat je kao najbolja platforma za umrežavanje i razmenu znanja na teritoriji Zapadnog Balkana. Svaki put naučnici, inženjeri, inovatori, predstavnici vlasti i donosioci odluka, predstavnici nacionalnih i internacionalnih agencija sastaju se kako bi zajedničkim snagama pronalazili rešenje za prepreke u energetskom sektoru. Uz institucionalnu podršku važnih državnih institucija kao što su ministarstva i agencije, RENEXPO® otvara brojne mogućnosti za posredovanje i ostvarenje dijaloga.

Osim toga, Bosna i Hercegovina je zemlja koja je veoma privlačna stranim investitorima o čemu svedoče statistički podaci od preko šest milijadri evra koje su u proteklim godinama uložene u različite privredne sektore u BiH. Time što okuplja vlasnike projekata i potencijalne investitore na jednom mestu RENEXPO® BiH je pogodna prilika za ostvarenje poslovne saradnje i proširenje biznisa. Takođe, mnogi evropski izlagači koji učestvuju na sajamskoj izložbi dolaze u želji da prošire svoje tržište i upoznaju nove potrošače. Stoga, RENEXPO® BiH planira da i ove godine opravda poverenje svojih posetilaca, učesnika konferencija, izlagača, partnera i svih onih koji učestvuju na bilo koji način RENEXPO® događaju.

Organizator sajma je kompanija REECO® SRB, deo međunarodne REECO® Grupe sa sedištem u Nemačkoj i gotovo 20 godina iskustva u organizovanju sajmova i konferencija iz energetike.

Vidimo se na RENEXPO® BiH!

loading...

Još zanimljivih tekstova:


loading...

Bukvalno nakon prve upotrebe, vaši zubi će biti blistavo bijeli..

Žuti zubi su prošlost. Koristeći ovo imaćete blistavo bijele zube

Najefikasniji način izbjeljivanja zubi. Nakon ovog imaćete prelep osmeh..

Sponzorisano sa stranog weba:

Loading...