/Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 9. do 15. aprila

Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 9. do 15. aprila

Kako ljubav koja čini da se osećam tako dobro, čini da se osećam i tako loše? Ove nedelje će vam se ova rečenica motati po glavi. U četvrtak, Venera ulazi u sekstil sa Neptunom i činiće vam se da ste na sedmom nebu kada je ljubav u pitanju, a onda, iznenada, zapljusnuće vas kosmička plima i razmišljaćete šta vam je bilo na pameti kad ste se upustili u tako nešto. Možda se radi o zabranjenoj ljubavi, zauzetoj osobi i slično, ali neće vam biti lako da se iskobeljate iz mulja u koji ste upali.

Ovan

Ovan

Foto: astrostyle.com
Na poslu su sve oči uprte u vas i sada je pravi trenutak da zablistate. Zvezde su vam naklonjene kada je ljubav u pitanju, a ako se dvoumite samo se zagledajte u sebe i poslušajte svoju intuiciju. Čuvajte se u saobraćaju.

Bik

Bik

Foto: astrostyle.com
Ovo nije vreme za donošenje važnih odluka, ni na poslovnom, ni na ljubavnom planu. Odolite pritisku partnera jer ćete za već nekoliko dana moći mnogo mudrije i racionalnije da presuđujete. Prijatelju je potrebna vaša pomoć.

Blizanci

Blizanci

Foto: astrostyle.com
Nedostaje vam motivacije na poslu i krivite sebe zbog toga. Počnite da trenirate, prisetite se hobija u kojima ste nekad uživali i stvari će polako doći na svoje mesto. Slobodni Blizanci će u nedelju iskusiti šta znači ljubav na prvi pogled u pravom smislu reči.

Rak

Rak

Foto: astrostyle.com
Vaš ljubavni život ima elemente drame, misterije i komedije, ali vi u tome uživate. Emotivan znak kakav Rak jeste, ne podnosi monotoniju i hladnoću, a ova veza je sve, samo ne takva. Možda ste pronašli osobu svog života?

Lav

Lav

Foto: astrostyle.com
Ovu nedelju dugo nećete moći da zaboravite. Na poslu sve pršti od ljubomore i nadmetanja, a ni na ljubavnom planu nije ništa mirnije. Slobodni Lavovi će upoznati osobu koja će ih doslovno oboriti sa nogu. Pitanje je kako će nakon toga ustati?

Devica

Devica

Foto: astrostyle.com
Koliko god vas drugi kritikovali zbog sitničavosti i preciznosti, ove nedelje možete biti zahvalni zvezdama zbog tih osobina. Na poslu ćete zablistati u punom smislu i slobodno se možete usuditi da tražite unapređenje ili povišicu. Device koje su u dugoj vezi priželjkuju proširenje porodice.

Vaga

Vaga

Foto: astrostyle.com
Iza vas je uspešna nedelja na poslu, pa možete sebi da priuštite malo opuštanja i odmora. Obratite više pažnje na svoje zdravlje. Fizička aktivnost i zdrava ishrana promeniće i vaše raspoloženje na bolje. Jedan poziv može da vam promeni život.

Škorpija

Škorpija

Foto: astrostyle.com
Neustrašivim Škorpijama prvi put će zadrhtati srce zbog ljubavi. Čini vam se da biste svet srušili zbog ove osobe, ali vi niste neko ko voli igre toplo-hladno. Pitanje je da li ćete ostati dosledni sebi ili se prepustiti ovom ljubavnom rolerkosteru.

Strelac

Strelac

Foto: astrostyle.com
Vi ste izuzetno vredni, ali ako nastavite da se dajete 100% na poslu, možete dovesti svoje zdravlje u opasnost. Kontrolišite pritisak i iskoristite svaki slobodni trenutak da se odmorite i opustite. Stižu vam dobre vesti kada je porodica u pitanju.

Jarac

Jarac

Foto: astrostyle.com
Pravičnim kakvi jeste, teško vam je da gledate nepravdu na poslu. Ne delajte instinktivno i setite se da karma postoji. Vaše je da marljivo radite, a to će vam se višestruko vratiti. Zvezde vam se osmehuju na ljubavnom planu i ljubav sa partnerom cveta.

Vodolija

Vodolija

Foto: astrostyle.com
Vaše liderske sposobnosti će ove nedelje naročito doći do izražaja i to neće proći nezapaženo. Kolege će vas posmatrati sa strahopoštovanjem i to vam prija. Osećate da partnera nešto muči, ali morate biti mnogo uporniji ako želite da vam se otvori.

Ribe

Ribe

Foto: astrostyle.com
Budite malo strpljiviji na poslu i sigurno ćete biti nagrađeni za svoj rad. Setite se i da Rim nije izgrađen za samo jedan dan.Očekuju vas velike promene u životu i uživaćete svim srcem u njima. Čini vam se da nikada niste bili zaljubljeni kao sada.
Izvor: fokuzz