/Ovih 5 horoskopskih znakova su UŽASNI prijatelji

Ovih 5 horoskopskih znakova su UŽASNI prijatelji

Loading...

Šta čini dobrog prijatelja? Pa, dobar prijatelj vam uvijek čuva leđa, podržava bez obzira na sve.Pa šta čini lošeg prijatelja? Hm..gdje početi? Postoji toliko mnogo čimbenika koji mogu učiniti nekog lošim prijateljem.I, nažalost, astrologija može otkriti znakove zodijaka koji čine najgore prijatelje.

ŠKORPIJA

Za njih, mnoge veze , romantična ili platonska, uključuju razinu kako oni mogu imati korist, a nakon što dobiju ono što žele, vi izvisite i pitate se šta ste učinili da ih uznemirite.Ništa.Škorpija je samo Škorpija.

OVAN

Ovan je znak koji je najbolji kada je sam.Tako su prokleti i tvrdoglavi, da tu samo bol kada je u pitanju prijateljstvo.Takođe, nikada, nikada nisu u krivu, što ih zapravo čini teškim društvom uopšte.

LAV

Iako su lojalni i velikodušni, takođe su poznati kao ljubomorni.Govore vam iza leđa jer zavide na nečemu ili brane svoju čast? Nikada nećete znati.

RIBE

Ono što ih čini tako strašnim prijateljem jest da im ne treba mnogo da se iznerviraju, jer su tako prokleto osjetljivi, a kada ih uznemirite sve je izgubljeno.Ono šta mislim pod ”sve je izgubljeno” znači da vam nikada neće oprostiti.

VAGA

Većina prijateljstava su im površna, jer je njihov glavni cilj u životu da zadrže svoj šarm na putu do stvari koje će samo podići njihov društveni položaj.Vaga vam je najbolji prijatelj dok ne dođe neko drugi.

Loading...

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.oazaznanja.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.