Ovi znaci vam govore da ste na prekretnici svog života: Desiće se vam nešto veliko!


 
mini

Tibetanska zdjela

Sviranje zdjele obično izaziva trenutan učinak centriranja i sinkronizacije obje polutke mozga.

Dimenzija: širina 9 cm x visina 5 cm. Težina: 204 gr. Materijal: bakar. Uključena drvena palica i jastuk.  

Kupite ovdje


Izbegavanje i potiskivanje podsvesnih blokada iscrpeće vas, a iscrpljenost može dovesti do toga da se osećate razočarani, nemotivisani i bez nade, a to je samo stanje koje predhodi promeni

 

Većina nas živi sa potisnutim strahom, u poricanju, stvarajući nekakvu sredinu prividne udobnosti. Koristimo jaka fiksna uverenja, mišljenja i navike kako bi zataškali svoj iskonski bes, paniku i bol; živimo na autopilotu.

Ali to više nije moguće. Proces transformacije uključuje evoluciju svesti od straha do ljubavi. To znači da ćete morati da rastopite strahove i lečiti emocionalne rane tako što ćete ih razumeti.

A to znači da ćete morati da se suočiti sa njima, osetite ih i dekodirate, od čega većina nas strepi. Svaki put kad intenzivni talas ubrzanja prođe kroz vas, on isteruje niske frekvencije svesnosti i energije ili potisnuti strah iz vašeg podsvesnog uma.

Nepotrebno je reći da se mogu pojaviti različiti oblici nemira!

Izbegavanje i potiskivanje podsvesnih blokada iscrpeće vas, a iscrpljenost može dovesti do toga da se osećate razočarani,nemotivisani i bez nade…

žena-život1
Foto: pixabay.com

Vi ste na prekretnici.

loading...

Poslednji udisaj negativnosti na putu transformacije događa se kad se napokon umorite od odupiranja i kontrolisanja, preplavljeni složenošću… Zaustavljate se; ne postoji ništa više što možete učiniti…

Proces vas prisiljava da jednostavno budete u onom što se događa, da budete sa samim sobom, sa strahovima i boli.

Morate doživeti to stanje bez osuđivanja ili delovanja. „Jednostavno“ budite prisutni u životu i pustite da stvari budu onakve kakve jesu, na taj način iskusitćete vlastitu suštinu, svoju dušu – koja je uvek prisutna ispod uznemirenja.

To se događa kada uronite u tišinu i nefizičku stvarnost.

Tada se otvara vaša intuicija. Sada vaša duša može sijati punim sjajem. Objave se pojavljuju. Razumijevanje i saosećanje otapa strahove. Dolazi do olakšanja, otpuštanja i povratak radosti. Osećate se mnogo bolje!

Ovo je prekretnica u procesu transformacije kada se um predaje i uzrokuje veliku ekspanziju u svesti srca i tela i evolucijski tok mudrosti.

 

Izvor: atma.hr / stil.kurir.rs / Preuzeto sa: vesti-info.rs
loading...

Još zanimljivih tekstova:


loading...

Bukvalno nakon prve upotrebe, vaši zubi će biti blistavo bijeli..

Žuti zubi su prošlost. Koristeći ovo imaćete blistavo bijele zube

Najefikasniji način izbjeljivanja zubi. Nakon ovog imaćete prelep osmeh..

Sponzorisano sa stranog weba:

Loading...