Sharon Stone (60) tvrdi da je znati “dobro stariti” jako seksi: Tajna sirove privlačnosti glumice s najvišim IQ u Hollywoodu

“Ova ideja da je mladost jedina stvar koja je lijepa ili atraktivna jednostavno nije istina”, tvrdi Sharon. “Ne želim biti “bezvremenska ljepotica”, želim biti najbolja žena koja mogu biti za svoje godine. Da, nešto izgubiš, ali zato nešto i dobiješ. Zrele godine mogu biti fantastičan početak za nešto novo!”

Mnogi se slažu da je Sharon Stone još uvijek jedna od najzgodnijih holivudskih glumica, koja nikada nije imala prevelike oscilacije u izgledu te je jedna od rijetkih koja se može pohvaliti da se ni u ‘zlatnim godinama’ ne podvrgava estetskoj kirurgiji.

No, zato jako pazi na svoje zdravlje i kako se odnosi prema vlastitom tijelu što je rezultiralo fenomenalnim i prirodnim izgledom.

Glumica s najvišim IQ u Hollywoodu tvrdi kako je najvažnija sposobnost da se živi u skladu sa sobom i svojim godinama.

Za razliku od većine zvijezda, Stone ne “pegla” svoje bore botoksom, ali koristi filere radi simetrije lice, nakon što je imala problem s aneurizmom i izljevom krvi u mozak.

Nikada nije išla “pod nož” iako su joj sugerirali face lifting, niti planira.

Koristi kozmetiku u malim količinama, preferirajući prirodnu ljepotu.

Također je poznata po tome kako rijetko ili skoro nikada ne nosi grudnjak.

Jede zdravu organsku hranu, ne jede poslije 19 sati i pije najmanje 2 litre vode dnevno.

Ne pije alkohol, ponekad si dopuštajući samo čašu vina na večeri.

Sharon ima i 3 posvojena sina u tinejdžerskim godinama. Zbog autoimune bolesti je imala nekoliko spontanih pobačaja i nije nikada mogla imati “svoju” biološku djecu.

Ne voli organizirane vježbe, preferira pilates, yogu, jahanje, ples i šetnje.

‘Ne jedem umjetno tretiranu hranu, ne pijem kavu i vrlo rijetko konzumiram gazirana pića i alkohol’, rekla je poznata plavuša te dodala:

‘Ali zato jedem tamnu čokoladu i bez problema dodajem šećer u čaj ako poželim’.

 

Također otkrila je i kako rijetko odnosno gotovo nikada nije na dijeti.

‘Volim jesti kao i svaka normalna osoba i jedem kad god sam gladna’, kazala je bez imalo suzdržavanja te objasnila zašto je za nju unutarnja ljepota puno važnija od vanjskog izgleda.

Nezaboravna scena iz Sirovih strasti

‘Važno je u životu imati neku filozofiju ili vjeru koja će vratiti ravnotežu u vaš život. Za mene je to bio budizam.

To je nešto što me vraća u središte i u čemu pronalazim mir i ljepotu – unutarnju eleganciju i skladnost’, govori zvijezda nezaboravnog filma ‘Sirove strasti’.

Obožava kupke s morskim solima, rado koristi eterična ulja. Prigušena svjetla, ugodna glazba i knjige pomažu joj da se opusti, ublaži stres i razveseli.

Sharon Stone preferira prirodni make-up. Svakog dana koristi hidratantnu kremu s retinolom, i s rezervom primjenjuje dekorativnu kozmetiku.

Glumica obično koristi tekuću podlogu umjesto pudera u kamenu ili prahu, maskaru, rumenilo prirodnih nijansi, ruž ili sjaj.

Voli kratke frizure za koje smatra kako joj dobro otvaraju lice.

Bez obzira na sve gore spomenuto, posebnost koju je Sharon Stone uvijek imala je nevjerojatno samopouzdanje – graciozan stav, lagani hod, svaki pokret pun samouvjerenosti i šarma.

Ovo samopouzdanje u kombinaciji s njenom prirodnom ljepotom, opuštenošću i inteligencijom jednostavno privlači i plijeni desetljećima.

“Mislim kako je u umjetnosti “dobrog starenja” prisutna jedna vrsta seksualnosti u načinu dobrog nošenja s tim “nesavršenostima”. Po meni je to jako senzualno”, mišljenja je Sharon.

Slažete li se?

 

Izvor: ATMA