/Šta pojedinac mora razumjeti da bi bio snažno, kreativno i sretno biće

Šta pojedinac mora razumjeti da bi bio snažno, kreativno i sretno biće

Vjerujem da ste svi čuli za izraz „ostavili ste dio sebe s onim kojeg volite” i to doslovno postaje istina. Isto tako, kada posjetite neko divno mjesto i  vežete se za njega, energetski tamo ostavljate dio sebe. Kada bi sada s PIP kamerom ili Krilianovim fotoaparatom slikali moju auru, i kada bih ustala iz stolice, vidjeli bi da je dio moje energije još uvijek na stolici. Nakon nekog vremena ta energija bi se raspršila i vratila mojoj Duši, ali u određenim slučajevima, posebno ako je prisutna emocionalna vezanost, to se ne bi dogodilo.

Ako kao ljudsko biće postanemo emocionalno vezani na drugo ljudsko biće, možemo utisnuti dio sebe u auru tog ljudskog bića što može završiti fragmentacijom dijela nas od našeg originalnog sebstva. Moguće je da nakon što proživimo traumatičan život, imamo nekoliko fragmenata sebe prikačenih na tijela drugih ljudi ili na mjesta koja smo posjetili tijekom života. Svaki izgubljeni fragment često neće znati što dalje napraviti, i bit će zbunjen dok uzaludno traži druge dijelove ili roditeljski dio nas samih.

Kada je druga duša posesivna i dominantna, ta duša može uzeti dijelove naše duše sa sobom i ne vratiti ih natrag dobrovoljno. Tada imamo ono što se zove „otimači energije” ili „energetski vampiri”. To su duše koje uzimaju energiju drugim dušama i sakriju ih u sebi u nadi da će im to pružiti više energije i moći, dok u stvarnosti one uzimaju fragmente drugih duša i stavljaju ih u auru svog vlastitog tijela. Takve duše u biti kradu porcije tuđe energije i drže ih odvojenima od njihovih vlasnika.

Baveći se savjetovanjima, često vidim energije mnogih različitih duša na čovjeku koji je došao. Vanjski slojevi aure te duše mogu sadržavati mnogo fragmenata drugih duša. Većina nas poznaje bar jednog čovjeka koji vjerojatno nosi energije velikog broja drugih duša, do te mjere, da jedva poznaje samoga sebe. Takav slučaj se pojavljuje kod mnogo duša koje dolaze iscjeliteljima jer se žale na velik i konstantni umor ili manjak energije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Postoje jednostavne tehnike koje iscjelitelji mogu koristiti da odstrane dijelove drugih duša sa surogatne roditeljske duše, a jedna od najlakših je razgovor tj. osvještavanje. Isto tako, dijelovi duša se mogu poslati u Svjetlost. Jednom kada su u Svjetlosti, one su vođene prema njihovim iskonskim roditeljskim dušama od strane dobrih vodiča i članova duševne obitelji. Tu je jako važno postaviti namjeru da nam pomagači budu samo 100% čista Svjetlosna bića. Često ih bez polikontrastne kamere ne možemo vidjeti, ali njihova se prisutnost itekako osjeti.

Neki od fragmenata su misaone forme, koje su paketi energije koje duše isijavaju. Ako u vašem životu postoji netko s kim ste vrlo bliski i stalno razmišljate o toj osobi, vrlo je moguće da je dio vaših misaonih formi ušao u auru te osobe. Obično je potrebno puno više od običnog razmišljanja o nekome, kako bi se dio vaše duše smjestio u drugu dušu. Najčešći način na koji se dio vaše duše može nastaniti u nečiju drugu dušu je kroz seksualni odnos, proces rađanja ili interakcijom u vrlo bliskim obiteljskim i prijateljskim odnosima.

Važno je znati da energija duše nikada ne može biti uništena, ali se duša može fragmentirati mnogo puta. Duša se može pretvoriti u milijune dijelova, poput razbijenog stakla, i često je dušama teško skupiti sve svoje dijelove zajedno u cjelinu. Zbog toga ima mnogo duša na planeti Zemlji koje se čine bespomoćne, zakočene ili izgubljene. Često im se čini kao da imaju vrlo malo kontrole nad svojim životima, i čini im se kao da nisu sposobne stvarati stvari koje istinski žele u životu, osim samo na nekoj osnovnoj razini.

Duševna integracija je proces skupljanja dijelova naše duše i njihovog vraćanja na način koji je dobar za naš duševni razvoj i koji ubrzava našu evoluciju na višu razinu svjesnosti. Mnoge tehnike iscjeljivanja i meditacija nam mogu pomoći da odstranimo fragmente drugih duša iz naše aure i vratimo ih njihovim pravim vlasnicima, kao i to da nam pomognu da povučemo naše fragmente iz aura drugih duša i vratimo ih u svoje biće.

Ako imate dijelove sebe u drugoj duši, ta duša će vam stalno biti u umu, često ćete misliti na nju i stalno ćete se identificirati s tom dušom. Sve u svemu, znanje nas oslobađa. Ono što pojedinac mora razumjeti da bi bio snažno, kreativno i sretno biće na ovome svijetu, neophodno je da ima integriranu dušu. Naša Duša je dio nas i ona se želi udružiti s nama u ovom životu. Ona će učiniti sve da dobije našu pažnju kako bi nam pomogla, ali je podjednako važno da se sretnemo na pola puta.