Ti si bitna (čak i ako misliš da nisi)

Ti si bitna.

Ako ti nitko to nije rekao danas, mi ti to sada govorimo… Ti si bitna.

Tvoja mišljenja su bitna. Bitan je način na koji vidiš svijet, bitne su i riječi koje držiš za sebe jer se previše plašiš što će drugi ljudi misliti. Tvoj je glas bitan.

Tvoji su osjećaji bitni. Nisu pretjerani ili presnažni ili previše iritantni. Nisu nerealni, ludi ili naivni. Oni su ti. Oni su tvoje dubine i emocije i oni su bitni.

Tvoje su misli bitne. Bitni su glasovi u tvojoj glavi. Male lude stvari koje tri prolaze glavom prije spavanja. Bitne su stvari o kojima u tajnosti razmišljaš jer ti je previše neugodno da ih ikome kažeš. Tvoj um je bitan.

Tvoje srce je bitno. Bitno je ono oko čega si strastvena. Sve ono što te pokreće je bitno, bez obzira što društvo o tome misli, ili tvoji roditelji ili prijatelji. Tvoja strast je tvoj poziv i tvoj je poziv bitan bez obzira o čemu se radi.

Tvoji su snovi bitni. Oni nisu nemogući, nisu djetinjasti, nisu neambiciozni i nisu za svakog. Tvoja vizija je bitna. Bitan je način na koji želiš živjeti. Čak i da su tvoji snovi ludi, tvoja je ludost bitna.

loading...

Tvoj put je bitan. Kreni putem kojim želiš, vozi automobil koji si izabrala, vozi na način u kojem uživaš i slobodno izbaci sve nepoželjne putnike. Tvoja je cesta bitna, tvoj je smjer bitan.

Tvoji su problemi bitni. Prepreke s kojima se suočavaš izgrađuju tvoju snagu. Sve isplakane suze će isprati sve negativnosti. Tvoje su suze bitne, čak je i tvoja tama bitna.

Tvoja je sreća bitna. Bitni su detalji koje otkrivaš u radosti. Jednostavne stvari zbog kojih se smiješiš. Bitni su trenuci koji ti oduzimaju dah. Trebala bi ih tražiti, trebala bi ih pronaći. Tvoj je osmijeh bitan.

Tvoje postojanje je bitno. Ono nije slučajno, ovdje si jer imaš svoju priču i ovdje si jer ćeš ostaviti traga. Ti si bitna. Uvijek si bila i uvijek ćeš biti.

Možda si to zaboravila jer si okružena ljudima zbog kojih se osjećaš kao da nisi, ali ti si dovoljna i ti si važna i sve dok to znaš, ništa drugo nije bitno.

Izvor: zdravaisretna.hr / Preuzeto sa: atma.hr

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Sponzorisano sa stranog weba:

Loading...


 

Još zanimljivih tekstova:

“Ne gubite vrijeme provodeći ga s nekim kome nije stalo da ga provodi s vama” – Marquezove misli
Kako znati: Odustati od nečega/nekoga ili ne?
STRAH OD ŽIVOTA – ŽIVETI ILI STREPETI, IZBOR IPAK POSTOJI
Razlika između SVESNOG i NESVESNOG shvatanja sebe
Pustite sve brige: Sve ide i rješava se po redu – onom svemirskom
Metafizička objašnjenja bolesti: Zubi su povezani s novcem, bubrezi s obitelji!
Test karaktera: Evo što pero koje odaberete govori o vama, a donosi vam i VAŽNU PORUKU!
Datum rođenja u mjese određuje vašu sudbinu: 20-ice se trebaju posvetiti duhovnom razvoju
INTERVJU DRAGO PLEČKO ‘Nakon fizičke smrti stvarnost se mijenja, ali život ne umire nikada’
ZAKON PRIVLAČENJA: Što je čovek smireniji, veći je njegov uspeh!
Od svih znakova, ovo je najveći vizionar: Ako mu date prostora, ljubav vraća deseterostruko!
Tvoji osjećaji su tvoji prijatelji