/Rupičaste naočale

Rupičaste naočale

Naručite ispod:

Potrebno je ostaviti slijedeće podatke:

 • ime i prezime

 • adresa

 • broj mobitela

Plaćanje pouzećem. (samo ukoliko ste iz BiH – sve ostale zemlje uplata unaprijed)

 

Cijena: 40 euro   (nova promotivna cijena sa 50% popusta – samo 20 euro sa dostavom)


(za naručivanje više komada dodati popust od još 50% na trenutnu cijenu – odnosi se samo za narudžbe od 10 i više komada)


<< Poručite ispod >>


UPIŠITE ISPOD VAŠE PODATKE (IME I PREZIME, ADRESU - ulicu i broj) NA KOJE ŽELITE DA VAM POŠALJEMO OVAJ ARTIKAL:


(nakon što ostavite svoje podatke javićemo vam se na mail da potvrdite narudžbu i da dogovorimo način plaćanja tj ako niste iz BiH – ide uplata unaprijed na račun ili paypal)


 

Konvencionalne naočale dugotrajnom upotrebom dovode do slabljenja očnog mišića i stvaraju potrebu za nošenjem sve veće dioptrije.

Stoga odaberite rupičaste naočale i ispravite vid na prirodan način. Pridružite se preko 2850 zadovoljnih korisnika!


Milijuni ljudi imaju problem s vidom, u rasponu od blagog zamućivanja do gotovo potpune sljepoće. Većina misli da se tu ništa ne može učiniti, ali zapravo postoje metode koje mogu pomoći u jačanju očnih mišića. Kada koristite konvencionalne dioptrijske naočale, padate u zamku jer više ne koristite u potpunosti mišiće za fokusiranje. Ovi važni cilijarni mišići počinju slabiti, zahtijevajući česte posjete vašem okulisti kako bi vam pripisao sve jaču i jaču dioptriju. No sada možete preokrenuti ovaj proces i razviti svoje mišiće oka pomoću rupičastih naočala, a time i dugoročno znatno uštedjeti.

Rupičaste naočale potječu iz drevne indijske medicine – Ayurvede. Bile su poznate američkim Indijancima i upotrebljavaju se u Njemačkoj već više od sto godina. U zadnje vrijeme rupičaste naočale postaju sve popularnije u Australiji, Južnoj Africi i sjevernoj Europi.

Sve više optičara i oftalmologa širom svijeta pokazuje zanimanje za rupičaste naočale. Liječnici se slažu s time da nošenje rupičastih naočala dovodi do dugotrajnog poboljšanja vida. Razlog zašto rade je jednostavan. “Svjetlo koje prolazi kroz mali otvor (ili rupe) je ograničeno na zrake koje dolaze ravno iz promatranog objekta; te zrake ne trebaju fokusiranje da ih dovedu do točke”, prema Dr. Russell S. Worrallu i Jakovu Nevyasu (“The Eye Exorcisors”, objavljeno u The Health Robbers).

“Rupičaste naočale omogućuju ljudima da vide objekte pomicanjem oka. Rupice osiguravaju neograničenu dubinu fokusa tako da čak i kada oko ne fokusira ispravno, objekti će se pojaviti kao da su u fokusu. Važno je da one eliminiraju raspršivanje svjetlosti na rožnici i stoga poboljšavaju vid. Nakon mnogo ispitivanja možemo zaključiti, da rupičaste naočale pomažu kod problema vida i pritom nemaju nikakvih neželjenih posljedica”.
Dr. Joseph I.Pascal, direktor očnog odjela Poliklinike u Stuyvesantu, SAD.


Rupičaste naočale pomažu kod :

 • kratkovidnosti

 • dalekovidnosti

 • astigmatizma

 • staračke dalekovidnosti

 • hiperosjetljivosti na svjetlo

 • prevencije / olakšanja naprezanja očiju

 • glavobolja uzrokovane dugotrajnim radom ispred monitora

 • situacija gdje se zamagljuju konvencionalne naočale (npr., za vrijeme kuhanja ili kupanja)

 

testimonial_hazim_rupicaste_naocale_5298db71316b4_53650dd0a0865

 

testimonial_martina_sabljak_rupicaste_naocale_5298_533c51f321dcf

 

testimonial_slobodan_malesevic_rupicaste_naocale_51777f2352368

 

testimonial_marija_gasparovic_rupicaste_naocale_52b552da125d0


Nakon objave reklame ovog članka, dostupnost proizvoda je umanjena!

PONUDA!

<< NARUČI ODMAH ISPOD >>

 

UPIŠITE ISPOD VAŠE PODATKE (IME I PREZIME, ADRESU - ulicu i broj) NA KOJE ŽELITE DA VAM POŠALJEMO OVAJ ARTIKAL:


 

Kako funkcioniraju rupičaste naočale?

Rupičaste naočale poboljšavaju koordinaciju između mozga i oka i pomažu očima da se nauče fokusirati bez naočala. Poteškoće u fokusiranju nastaju, kada se slika stvara u oku ispred rožnice (kratkovidnost) ili iza nje (dalekovidnost). Stoga od svake točke slike nastaje tzv. nejasni krug. Konvencionalne leće rade po principu dovođenja slike na rožnicu, da bi se jasno vidjelo. Ovo rezultira lijenošću očnog mišića zbog čega je s vremenom potrebna sve veća dioptrija.

Dovođenjem niza rupica ispred oka smanjuje se efektivni otvor oka (od onog određenog zjenicom oka na veličinu rupice ispred oka). Tako se smanjuje veličina nejasnog kruga, što objašnjava poboljšanje vida za vrijeme nošenja rupičastih naočala. Smanjena veličina nejasnog kruga se dovodi unutar opsega mehanizma za fokusiranje oka koje tada može dovesti sliku u savršeni fokus i time ponovo naučiti kako fokusirati na daljinu.

Činjenica je da rupičaste naočale pomažu fokusiranju, što se može korisno primijeniti za smanjenje naprezanja očiju. Iskustva pokazuju da rupičaste naočale smanjuju naprezanje očiju i glavobolje kod ljudi, koji se bave radom u zatvorenom prostoru ili provode mnogo vremena ispred televizora ili računala. Rupičaste naočale se mogu koristiti i za rad na računalu.

 

Rupičaste naočale kao sunčane naočale

Rupičaste naočale ne sprečavaju prolaz valnih dužina svjetlosti, koje su neophodne za ispravno funkcioniranje timusne žlijezde. Konvencionalne naočale i sunčane naočale sprečavaju prolaz tih valnih dužina i time slabe imunitet organizma. Kao i konvencionalne naočale, rupičaste naočale štite oko od štetnih valova.

 

Kako koristiti rupičaste naočale?

 • ovo je novo iskustvo za Vaše oči te im je prvi puta, zbog rupica, potrebno nekoliko minuta za prilagodbu. Postepeno krenite sa korištenjem naočala u preporučenom trajanju od maksimalno 5 minuta, te svaki dan nadodajte nekoliko minuta. U slučaju pojave zamućenja vida, mučnine ili vrtoglavice obavezno smanjite period korištenja naočala, odnosno napravite pauzu od nekoliko dana kako ne bi prenaprezali oči.

 • nosite rupičaste naočale svaki dan počevši sa 5 min., poslije 15 min., pa do 2-3 sata dnevno dok čitate, pišete ili promatrate.

 • koristite rupičaste naočale minimalno šest tjedana.

 • pokušajte nositi rupičaste naočale što duže i izbjegavajte nositi Vaše naočale što više možete.

 • vježbajte oči, često trepćite i gledajte u daljinu da biste poboljšali Vašu sposobnost fokusiranja na blizu i daleko.

 • nemojte nositi obične sunčane naočale koje zatamnjuju svjetlo i loše utječu na vid.

 • ujutro temeljito isperite Vaše oči svježom hladnom vodom.

 

Kada se rupičaste naočale NE bi trebale koristiti

 • za vrijeme vožnje, osim ako ste putnik

 • nikada ih nemojte nositi preko Vaših naočala ili kontaktnih leća

 • nemojte nositi rupičaste naočale za vrijeme trčanja, vježbanja, igre ili za vrijeme rada s opasnim strojevima

 • ako imate problema s očnim tlakom

 • ako ste mlada osoba s izrazitom dalekovidnošću

 

Napomena:

Rupičaste naočale nisu zamjena za liječnički tretman ili medicinski preparat. Za sva medicinska stanja obavezno konzultirajte liječnika prije upotrebe ovog proizvoda.
U slučaju pojave zamućenja vida, mučnine ili vrtoglavice molimo obavezno dozirajte t.j. smanjite vrijeme korištenja ovog proizvoda. U slučaju da se navedeni simptomi nastave kroz duži period, trajno prekinite sa korištenjem ovog proizvoda.

testimonial_damir_rupicaste_naocale_544a4f9769373

testimonial_blago_naocale_manja_544a4f7a788f6

 

testimonial_zlatko_posavec_rupicaste_naocale_544a4cea8eda3

 

PORUČITE I VI SVOJE RUPČASTE NAOČALE DOK TRAJU ZALIHE!
(Proizvod trenutno dostupan u prodavnici. Međutim nakon objave ovog članka njegova dostupnost nije garantovana.)

 

Stara cijena: 40 euro

Nova Cijena (trenutna): 20 euro –  (50% POPUST)

+ besplatna dostava

+ kad poručite jedan model drugi od nas dobijate gratis

 

 

<< Poručite ispod >>

 


UPIŠITE ISPOD VAŠE PODATKE (IME I PREZIME, ADRESU - ulicu i broj) NA KOJE ŽELITE DA VAM POŠALJEMO OVAJ ARTIKAL: