/Besplatna e-knjiga: Kako promeniti svoj život

Besplatna e-knjiga: Kako promeniti svoj život

Loading...

Poseban dar svima od autora, poštovanog Geše Kelsang Gjatsa.

“Unutrašnji mir, ili mentalni mir, izvor je sve naše sreće. Iako sva živa bića imaju istu temeljnu želju da budu sretna sve vreme, mali broj ljudi razume prave uzroke sreće.”

Poštovani Geše Kelsang Gjatso Rinpoče


UPIŠITE ISPOD VAŠ EMAIL I BESPLATNA E KNJIGA OD POŠTOVANOG GEŠE KELSANG GJATSA ĆE VAM BITI POSLATA:


Dragi prijatelji,
Na zahtev autora, s radošću najavljujemo dostupnost ove dragocene knjige kao besplatne e-knjige tako da svi mogu imati pristup savetima koji se u njoj nalaze, a koji potencijalno mogu promeniti život.

Predstavljanjem svevremene mudrosti Bude na način koji je neposredno pristupačan i praktičan savremenim ljudima, Geše Kelsang Gjatso vodi čitaoca na blaženo putovanje duboke unutrašnje transformacije. Od praktičnih metoda za održavanje mirnih i pozitivnih umova u sve zahtevnijem svetu, do otkrivanja punog dometa našeg potencijala, naučite kako transformisati svoj život time što ćete preuzeti i proučiti ovu besplatnu e-knjigu, autorov poseban dar svima.
 

Iz uvoda

kelsang rinpoce“Od evolucije ovog sveta, ljudska bića su u svojoj potrazi za srećom i rešenjem problema uložila gotovo sve svoje vreme i energiju u unapređenje spoljašnjih uslova. Čime je to rezultiralo? Umesto da im se želje ispune, ljudska patnja i problemi su nastavili rasti dok se iskustvo sreće i mira smanjivalo.

Loading...

Ovo jasno pokazuje kako do sada nismo pronašli ispravnu metodu za smanjenje naših problema i uvećanje sreće. Zapravo je ispravna metoda za to promena našeg stava iz negativnog u pozitivan. To moramo razumeti u vlastitom iskustvu.”
 
Poštovani Geše Kelsang Gjatso Rinpoče

 

 


UPIŠITE ISPOD VAŠ EMAIL I BESPLATNA E KNJIGA OD POŠTOVANOG GEŠE KELSANG GJATSA ĆE VAM BITI POSLATA:


 Ukoliko nekom ne stigne knjiga može nas kontaktirati putem naše facebook stranice u inbox (privatnu poruku) i poslaćemo mu tamo knjigu. – LINK DO FACEBOOK STRANICE –