Čudotvorni recept ruskog iscjelitelja G.I. Glubokog

“S moje strane je predložen prvi univerzalni biljni preparat na svijetu, koji učinkovito inhibira svi patogene bakterije u cijelom probavnom traktu čovjeka, neovisno od sojeva i mutacije, uključujući i one koje mogu nastati kroz stotine i tisuće godina. Na molbu čitatelja dajem recept pripreme uvarka suhih kora nara/šipka i njegovu primjenu.

Priprema uvarka od suhih kora nara:

Odnos suhih kora nara i kipuće vode je 1:20. U prethodno ugrijanu toplu šalicu ili čašu staviti 10-12 grama suhih kora nara i preliti ih s 200 ml kipuće vode. Pokriti. Ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Nemojte ga cijediti. Nakon toga se može piti. Kore ne bacajte. Nakon toga, liječenje je počelo. A šalica s uvarkom treba stajati kraj bolesnika.

Priprema uvarka od sušenih kora nara za sve navedene bolesti je ista. Primjena – za svaku bolest je drugačija.

Za izlječenje za 5 sati od: dizenterije, proljeva, salmoneloze, tifusa, akutnog apendicitisa (upala slijepog crijeva) uvarak konzumirati na sljedeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba se popiti pola šalice (čaše) uvarka. Nemojte ga cijediti. Ponovo poklopite. Ako nakon 10 minuta osjetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proljev i njegovo liječenje je završeno. Možete slobodno izaći iz kuće, jer proljeva (ili zatvora) više neće biti.

Ako nakon 10 minuta niste osjetili poboljšanje, znači kod vas je, ili dizenterija, ili proljev, ili tifus, ili salmoneloza. Treba ostati u kući i nakon 3 sata popiti preostalu polovicu šalice uvarka. Proces liječenja nastavlja se i u narednih 3 sata. A ozdravljenje nastupa nakon 5 sati od početka liječenja.

Za izlječenje za 7 dana od: čira na želucu, čira na tankom crijevu, kolitisa (upale debelog crijeva), disbakterioze crijeva, konzumirati uvarak suhih kora nara na sljedeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, uvarak početi piti. U toku dana popiti polovicu (90-100ml) u 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Početi piti ujutro na prazan želudac, nakon buđenja, a posljednju četvrtu dozu, pred spavanje.

Ne treba piti uvarak svaki dan, već svaki drugi. 1,3,5,7 dan – piti, 2,4,6 dan – ne piti. To je dovoljno za kompletno izlječenje. Ako želite nastaviti s tretmanom, zbog sigurnog izlječenja čira želuca, to možete učiniti poslije napravljene pauze od 7 dana nakon prvog tretmana liječenja.

Zapamtite:

U procesu liječenja – uvarak se ne cijedi.

Za vrijeme liječenja – ne smijete konzumirati alkohol.

[gard group=”1″]

Odnos kore nara i kipuće vode je 1:20. Ovo je važno!

Bit liječenja sastoji se u tome, da se u cijelom probavnom traktu stalno poništavaju sve patogene bakterije (zdrave ostaju) i njihovu lokaciju uspješno nastanjuju zdrave i čovjeku nužne bakterije.

O jedinstvenim svojstvima suhih kora nara znao je još Hipokrat prije 2500 godina. Uspješno je primjenjivao njegov uvarak za liječenje dizenterije. Pozitivna reakcija je nastajala nakon 5 sati. Osim toga, ovim uvarkom  je liječio rane. Na ranu se stavljala čista pamučna tkanina umočena u ovaj uvarak. Stalno se održavala vlažnom do iscjeljenja rane. “

G.I. Gluboki (članak iz lista “Russkij Vesnik”)

Vrlo je važno pridržavati se omjera sastojaka: Odnos kore nara i kipuće vode je 1:20, da ne izazovete kontraindikacije u vidu vrtoglavice, mučnine i glavobolje.

Više o ovom lijeku na:

Femina -uspesnazena.com / Preuzeto sa: atma.hr