/Veliki horoskop za 2017.: Godina bez iluzija – otvaraju se vrata novim spoznajama! (2)

Veliki horoskop za 2017.: Godina bez iluzija – otvaraju se vrata novim spoznajama! (2)

Loading...

VAGA

Nećete propustiti mogućnosti u 2017. godini iako će se stvari odvijati brzo. Iskoristite višak energije za postizanje ciljeva. Pokušajte privatni život srediti. Posvetite vrijeme druženju s prijateljima i s članovima obitelji. Pred vama je odlična godina ako se potrudite voditi uravnotežen život. Budite umjereni u svemu. Život je isprepleten dobrim i lošim stvarima. Može se činiti da je teško isplanirati budućnost, ali nije nemoguće. Pokažite svoje sposobnosti, odlika Vage je da ostvari balans u svim aspektima života. Imate pravi osjećaj za ono što je prvo a što krivo i zato ćete se istaknuti u gomili. Karizmatični ste i romantični i sve vrline koje imate pomoći će vam kroz 2017. godinu.

LJUBAV

Ovo je godina novog početka. Ako ste sami, onda je ovo vaša godina u kojoj ćete pronaći pravu ljubav! Imat ćete više samopouzdanja što će vam pomoći pri flertovima s nekim tko vas privlači. Ako ste prekinuli vezu, vrijeme je da krenete dalje. Ne možete ući u novu vezu ako ste okupirani s nekime. Za one koji su u vezi savjetujemo da se potrude ostvariti ravnotežu u odnosu. Potrudite se probuditi strasti, budite romantični, ali isto tako morate prepoznati trenutak kada se morate smiriti i dati partneru prostora. Nemojte sumnjati u partnera, jer će i partner tada sumnjati u vas. U ovoj godini možete planirati trudnoću. Ako želite novog prijatelja ili prijateljicu ili novu ljubav, tada je vrijeme da se počnete više kretati i pristupite strancima.

KARIJERA

Uvijek težite tome da naučite nove stvari i to će se nastaviti tijekom 2017. godine. Ako ste student, ove godine ćete imati odlične rezultate. Isto vrijedi i za one koji se dodatno školuju. Ako radite, naučit ćete neke nove vještine u poslu. Općenito, kada se radi o intelektualnim aktivnostima, ići će vam puno bolje. Ali zato se morate više posvetiti tjelesnoj formi. Poslovne odluke nemojte naglo donositi nego dobro promislite.

NOVAC

Budite umjereni s troškovima. Privlačit će vas skupocjeni i lijepi predmeti, poput umjetničkih djela, ali imajte na umu da vam mora ostati za plaćanje režija i za hranu! Ako ne stojite dobro financijski, ne trošite novac na nepotrebno!

ZDRAVLJE

Savjetujemo da se posvetite sportskim aktivnostima i vježbanju kako bi bili u formi tijekom cijele godine. Lakše ćete donositi odluke nego prethodnih godina. Ne zaboravite strast! Posvetite se hobijima i održavajte odnose s prijateljima i rodbinom. Klonite se brze i nezdrave hrane.

SREĆA

Činit će vam se da vrijeme brzo prolazi. Na sreću, imat ćete dovoljno energije da se nosite sa svime što je pred vama. Neće vam pasti teško ići u korak s promjenama.

ZAKLJUČAK

2017. godina je uzbudljiva godina u kojoj ćete imati puno energije.

ŠKORPION

2017. godina donosi uspone i padove, ali budite optimistični. Izbjegavajte stresne okolnosti i dovoljno se odmarajte, jer što ste opušteniji, to ćete biti uspješniji. Živite u sadašnjem trenutku. Pred vama je puno poslovnih i društvenih događaja, isto tako i postignuća. Ipak, to ne znači da trebate žuriti. Uzmite dovoljno vremena da detaljno o svemu razmislite. To je način da ostanete u svojoj komfornoj zoni. Unatoč tome, ne bi se trebali suzdržavati od novih stvari, jer će vam 2017. godina biti uzbudljivija i zanimljivija uz nove stvari! Hrabri ste i poduzeti ćete sve što trebate kako bi ostvarili svoje ciljeve. Istovremeno, vjerni ste partneru i pouzdani ste prijatelj. Ponekad ste tajnoviti u vezi svojih namjera i ljubomorni. Ako želite dobru 2017. godinu, igrajte na svoje adute.

LJUBAV

Ako niste u vezi, u 2017. godini naći ćete novu ljubav! Ali, morat ćete izaći iz svoje komforne zone. Ako želite upoznati nove osobe, isprobajte nove stvari, obiđite nova mjesta. Budite otvoreniji i manje tajnoviti, jer to će vam pomoći pri sklapanju novih prijateljstva i pronalasku partnera. Ako ste u vezi, pokušajte biti otvoreniji s partnerom. Tada su veći izgledi da se ostvare kompromisi. Potrudite se partneru objasniti svoje potrebe i želje. Isto tako, slušajte partnera kada govori kako bi mogli bolje razumjeti njegove ili njene potrebe i želje. Razgovarajte o svemu otvoreno. sve će biti i više nego dobro ako ostvarite ravnotežu. Bez obzira radi li se o staroj ili novoj vezi, biti će uzbudljivo i strastveno! Ako želite nove prijatelje u svom životu, učlanite se u kakav klub ili udrugu, ovisno o vašim interesima. To je odličan način da se bavite stvarima koje volite i da upoznate nove osobe koje vole iste stvari.

KARIJERA

U 2017. godini morat ćete raditi više nego prethodnih godina. Ali, to će se isplatiti i donijeti vam uspjeh! Koncentrirajte se na posao i budite profesionalni. Obavite sve poslove na vrijeme i preuzmite nove ako treba. Budite ljubazni prema nadređenim osobama i suradnicima.

NOVAC

Budući da ćete više raditi, više ćete i zaraditi! Ako trenutno imate financijskih poteškoća, uskoro ćete naći izlaz iz krizne situacije. Jednom kada riješite probleme pobrinite se da se takva situacija ne ponovi, štedite novac za crne dane.

ZDRAVLJE

Imat ćete puno energije, pokrenite se i počnite vježbati, ako do sada niste. Općenito, osjećat ćete se bolje nego prethodnih godina. Fizičku energiju morate iskoristiti kako bi se osjećali bolje i bili u dobroj formi, ali isto tako morate iskoristiti i snagu uma kako bi bili u prednosti. To će vam koristiti na poslu ili pri školovanju.

SREĆA

Činit će vam se da vrijeme teče brže što može stvoriti stres, ali nemojte se brinuti zbog toga! Ako ne izbjegavate stresne situacije i dopustite da vas negativni osjećaji preplave, to se može odraziti na vaše zdravlje. Jednostavno pustite da sve ide svojim tokom.

ZAKLJUČAK

Najbolji način da se suočite sa svime što je pred vama u 2017. godini je da budete što je moguće više opušteniji i odmoreniji.

STRIJELAC

U 2017. stvari će se brzo odvijati i najbolje što možete je ostati mirni u raznim situacijama. Nemojte se uznemiriti zbog svake sitnice, to vam neće pomoći. Ako vam treba odmor, nemojte se ustručavati tražiti godišnji. Budite ljubazni prema prijateljima i članovima obitelji. Nemojte se fizički ili intelektualno iscrpljivati preko granica izdržljivosti. Unatoč svemu, ovo može biti odlična godina! Naučite sve što možete kroz svoja iskustva i istražujte! Ponekad djelujete nemarni, ali to vaš život čini uzbudljivijim.

LJUBAV

Uz jaku mentalnu snagu dolaze i snažni osjećaji. Dok će donošenje profesionalnih odluka biti teško, odluke vezane za ljubavni život donosit ćete puno lakše. Slijedite svoje srce! Ako ste sami, tada je ovo vaše vrijeme za poduzimanje akcija. Budite spontani! Može se dogoditi da s bivšom ljubavi ponovno uđete u vezu. Ako ste u vezi, tada iznenadite partnera. Pokažite strast i biti će vam uzbudljivije. Ne razmišljajte o prošlosti, koncentrirajte se na sadašnji trenutak i dajte sve od sebe da vam bude bolje. Razmišljat ćete i o prinovi. Kada se radi o prijateljskim odnosima, budite iskreni. Nemojte se truditi ostaviti snažan dojam na osobe do kojih vam nije stalo. Budite iskreni prema sebi i prema prijateljima i veći su izgledi da se prijateljski odnosi učvrste.

KARIJERA

Posao će biti zahtjevniji u 2017. godini nego prethodnih godina. Puno energije odlazit će na dovršavanje stvari. Isto tako, posao će zahtijevati puno koncentracije. Nemojte gubiti strpljenje. Čak i kroz teže poslovne zadatke i obaveze, vi ćete uspješno naći djelotvorne načine i rješenja. Ne samo to, ukazat će vam se i nove poslovne prilike. Potrudite se biti ljubazni prema nadređenim osobama. Sigurno je da će to imati važnu ulogu za napredak na poslu.

NOVAC

Iako će sam posao biti zahtjevan i naporniji i više ćete raditi, to će se i isplatiti. Biti ćete više plaćeni. Vaša financijska situacija će se mijenjati, na vama je hoće li te promjene biti na bolje ili na gore. Imat ćete novaca za ulaganja, ali novcem mudro raspolažite.

ZDRAVLJE

2017. godine biti će iscrpljujuća. Dok je vaš um u odličnoj formi, ne može se isto reći i za vaše tijelo. Važno je da vježbate, ali nemojte se forsirati, jer može doći do ozljeda. Kako bi ostvarili bolju formu, pazite i na prehranu. Kada se osjećate umorno, iscrpljeno i napeto, uzmite vremena za kvalitetan odmor.

SREĆA

Intelektualno ste u odličnoj formi i probleme ćete brže rješavati. To će vam puno olakšati situacije na poslu i ako studirate ili se dodatno školujete. Prema prijateljima ćete biti ljubazniji.

ZAKLJUČAK

Godina 2017. donosi vam puno posla i društvenih aktivnosti.

JARAC

Tijekom 2017. godine imat ćete dovoljno vremena da se posvetite svemu što želite. Nema naglih promjena i lako ćete se nositi sa svime što će se događati. Savjetujemo da se posvetite više članovima obitelji i prijateljima, čak i onda kada ćete željeti više se posvetiti poslu. Posvetite se i stvarima koje volite raditi i ova godina zasigurno će biti dobra.

LJUBAV

Ako ste u vezi, nadalje kroz 2017. godinu nastavit će se mirna atmosfera. Savjetujemo da prihvatite pogreške koje ste napravili. Priznajte i to da imate manje energije od partnera i potrudite se ostvariti kompromis kako bi sve bilo dobro za oboje. Ljubav neće biti u prvom planu tijekom 2017. godine. Ako niste u vezi, tada ćete se morati potruditi da uđete u novu vezu. Ali, to znači da ćete morati poraditi i na sebi. Morati ćete se više povezati sa svojim osjećajima i pokazati iskrene osjećaje ako želite naći partnera. Isto se odnosi i na sklapanje novih prijateljstva.

KARIJERA

Činit će vam se da se sve vrti oko posla u 2017. godini. Isto tako, činit će vam se da više i napornije radite na poslu. Možda ćete se bojati otkaza i zato bi se mogli unervoziti u blizini nadređene osobe u određenim periodima. Biti ćete puno kreativniji, iskoristite to na poslu. Nemojte se bojati predložiti dobre ideje! Možda ćete dobiti bonus ili povećanje plaće radi toga.

NOVAC

Više ćete biti usmjereni na financije nego prethodnih godina. To ne znači da će se nešto preko noći preokrenuti, nego da ćete više razmišljati o financijama i mogućnostima poboljšanja. Ako ste izgradili svoju obitelj, odlučit ćete se za štednju kako bi imali za crne dane.

ZDRAVLJE

Kada se radi o zdravlju, ova godina biti će poput ringišpila. Neće doći do velikih uspona i padova, ali i oni manji primijetit će se. Nivo energije varirat će. U jednom periodu osjećat ćete se kao da imate puno energije, a u drugom periodu kao da nemate niti malo energije. Kada budete imali dovoljno energije, vježbajte, inače bi se mogli udebljati. Potrudite se jesti zdravo. Povremeno ćete biti uznemireni. Osigurajte si dovoljno sati sna.

SREĆA

Ono što će spriječiti napredak je pesimizam i tvrdoglavost. Pokušajte to umanjiti i 2017. godina biti će dobra godina. Ono što vam ide u korist je ambicioznost i što točno znate što želite. Koncentrirajte se na svoje ciljeve.

ZAKLJUČAK

2017. godina je godina financijskog poboljšanja, ali vaše zdravlje je osjetljivo.

VODENJAK

U 2017. godini možete očekivati ozbiljniji preokret. Povremeno ćete se dosađivati, ali imajte na umu da možete raditi uzbudljivije stvari od pražnjenja bankovnog računa. S radnim kolegama možete imati prijateljski odnos kako bi vam bilo zanimljivije na poslu. Slobodne dane iskoristite za zabavu. Inteligentni ste i šarmantni i možete biti najbolji prijatelj koji netko može imati. Ne volite dosadu. Volite iskoristiti svaki trenutak.

LJUBAV

Ako ste u prijateljskoj ili ljubavnoj vezi, vaši osjećaji postat će snažniji prema prijatelju (prijateljici) ili prema partneru. Ako se radi o prijateljskom odnosu, to znači da ćete početi izlaziti s prijateljem ili prijateljicom i vaš odnos podići na novu razinu. Do sada ste bili spontani i opušteni, ali ove godine postat ćete ozbiljniji u vezi. Družite se s osobama koje vole iste stvari kao i vi. Obitelj će vam biti jako važna ove godine. Članovi obitelji mogu vam pomoći pri odabiru i procijeniti da li je netko dobar za vas ili ne. Razmišljat ćete i o prinovi. Sve dok znate što točno želite, uživat ćete u društvenom i ljubavnom životu.

KARIJERA

Prethodnih godina zanemarili ste neke poslovne obaveze. Ove godine morat ćete prionuti ozbiljnije poslu ako želite imati dovoljno novca za sve vaše potrebe. Budite ozbiljni na poslu, a istovremeno se nemojte bojati podijeliti svoje kreativne ideje s nadređenim osobama.

NOVAC

Tijekom 2017. godine morat ćete pripaziti na svoje financije. Vrlo lako se možete naći u financijskim problemima ako pretjerano trošite. Morati ćete se malo žrtvovati, ali dugoročno gledano, to će vam se i isplatiti.

ZDRAVLJE

Iako ste inače puni energije, to nije slučaj i s 2017. godinom. ipak, nastavite vježbati kako bi održali dobru formu. Vježbajte umjereno, ako pretjerujete može doći do ozljeda. Ovo je godina za opuštanje i odmor više nego za naporne vježbe. Hranite se zdravo, razmislite o vegetarijanskoj prehrani. Ako se hranite brzom i nezdravom hranom nakupit ćete kile i nećete se dobro osjećati. Nemojte si dopustiti da izgubite dobru formu.

SREĆA

Volite isprobati nove stvari i upoznati nove osobe. Iako će ova godina zahtijevati od vas više rada, to ne znači da će to uvijek biti tako.

ZAKLJUČAK

2017. godina je godina preokreta, veselja i zabave.

RIBE

2017. godina može biti odlična godina ako poduzmete prave korake. Morati ćete se malo žrtvovati. Na prvo mjesto morate staviti pitanje vaše sigurnije budućnosti. U međuvremenu, slobodno se opustite i zabavite kada je to moguće. Ne zaboravite vrijeme posvetiti članovima obitelji i prijateljima. Ovo će biti dinamična godina. Kreativni ste, inteligentni i prijateljski naklonjeni i uz te kvalitete nema onog što vi ne bi mogli ostvariti.

LJUBAV

Tijekom 2017. godine biti ćete osjetljiviji i otvoreno ćete pokazivati ono što osjećate, čak i prema novim osobama u vašem životu. To će privući više osoba u vaš život ove godine. Ako ste slobodni, već početkom godine naći ćete novog partnera ili partnericu. Mogli bi imati više manjih, ali uzbudljivih avantura. Ako ste u vezi, vrijeme je za promjene. Isprobajte s partnerom nove stvari kako bi probudili strasti. Romantično putovanje dobra je ideja. Nemojte ništa propustiti, potrudite se uživati u svakom trenutku. Ovo je dobra godina i za planiranje trudnoće. Neki od vas će početi izlaziti s prijateljem ili prijateljicom i prijateljski odnos prerasti će u ljubavni.

KARIJERA

Dani na poslu brzo će prolaziti. Poslovne i društvene aktivnosti biti će isprepletene. Zbližit ćete se više sa suradnicima. To će vam uljepšati atmosferu na poslu. Nadređenim osobama i suradnicima svidjet će se vaše ideje. Zato se nemojte bojati podijeliti ih! Ako studirate ili se dodatno školujete, zbližit ćete se s drugim studentima i profesorima.

NOVAC

Tijekom 2017. godine pažljivo pratite svoje financijsko stanje. Mogu se dogoditi neki propusti. Ako trošite novac na nepotrebne stvari, izgledno je da nećete imati novca kada vam bude trebalo. Najbolje što možete je da dio potrošite a dio uštedite.

ZDRAVLJE

Ovo je dinamična godina! Biti ćete puni energije. To će vam dati dovoljno snage da se suočite s izazovima koji su pred vama. Nemojte se opterećivati sitnicama. Uživajte u sadašnjem trenutku. Terapija glazbom pomoći će vam da održite miran um.

SREĆA

Puno promjena možete očekivati kroz 2017. godinu. Može se raditi i o manjim promjenama poput promjene stila odijevanja ili o većim promjenama poput izlaska iz stare ljubavne veze ili ulaska u novu ljubavnu vezu. Podijelite svoje dobre vibracije i uljepšajte trenutke i prijateljima.

ZAKLJUČAK

2017. godine je zabavna i romantična, sve dok pazite na financijsko stanje.

Za ostale znakove kliknite >OVDE< stranicu broj 1

Loading...

tarot-horoskop.com / Preuzeto sa: atma.hr