Čarobni planinski vazduh : Očistite cijelo tijelo

Čarobni zrak planina može vam pomoći da vratite svoj snažan oblik i očistite cijelo tijelo.

Bilo bi veliko olakšanje za one koji si mogu priuštiti ili imaju kuće u najbližim selima na višoj nadmorskoj visini. Zrak može učiniti čarobnu stvar, pogotovo ako se nalazi na višim mjestima gdje su poluge za kisik niže.

Svaki dan smo okruženi “kreatorima pozitivnih iona”. Računalni terminali, moderni građevinski materijali i sustavi prisilne ventilacije dovode do pretjerane količine pozitivnih iona. Iako se “pozitivno” može zvučati kao dobra stvar, ali ti se ioni osjećaju umorno, depresivno i razdražljivo, dok su negativni ioni dobro poznati na četiri glavna korisna načina:

1.povećanje funkcija autonomnih živaca

  1. Pojačava kolagen
  2. Poboljšava metabolizam
  3. Jača imunološki sustav tijela

Postoje mjesta na svijetu kao što su slapovi, planine, plaže i šume gdje su razine ionizacije u skladu s prirodnom ravnotežom.

To je smiješno, ali nakon munje, većina nas osjeća se snažno i osvježeno. To je zato što električne oluje generiraju trilijune negativnih iona koji ispiru napetost i podupiru nas energijom. Možda zvuči zastrašujuće, ali one Zeusove munje pokušavaju dati “život” za nas.

Već dugi niz godina sportaši su znali o prednostima adaptacije nadmorske visine u boljoj izvedbi. Jasno je navedeno s citatom “treniajte  visoko i živite nisko” da su sportaši bili u mogućnosti da rade bolje na nivou mora kada se njihova tijela nadoknade za razinu kisika nižeg od onih pronađenih na nadmorskoj visini postajući učinkovitiji u korištenju kisika.

Ruski medicinski istraživači i još mnogo toga tvrdili su da prilagodba nadmorskoj visini ima ogroman potencijal za povećanje zdravlja prosječne osobe.

Sve prednosti leže u procesu prirodnog prilagođavanja tijela na višoj nadmorskoj visini i manje kisika. Naše tijelo postaje osjetljiva faza u kojoj preuzimamo prirodno zdravlje i uspostavimo ravnotežu svim tehnologijama koje su nas povezale i zarazile pozitivnim ionima. Moramo se obraditi ako želimo imati našu dobrobit na višoj razini i vratiti energiju svjetskog naroda. Ako tražimo detox, penjanje na najbližu planinu i odmaranje na nekoliko dana učinit će pravu stvar.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.oazaznanja.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice