/Magična mješavina akademika Filatova: Izoštrava vid i jača cijeli organizam!

Magična mješavina akademika Filatova: Izoštrava vid i jača cijeli organizam!

“Ovo je recept moje tetke, koja je s vidom imala velike probleme…”, tvrdi urednica portala uspesnazena.com. “Kada se tetka liječila 60-ih godina na klinici očnih bolesti u Odessi (Ukrajina), imala je sreću upoznati čuvenog akademika Filatova, koji joj je tijekom liječenja preporučio i recept alternativne medicine za poboljšanje i ojačanje vida koji je ona poslije koristila stalno – i s velikim uspjehom.

Recept za poboljšanje i ojačanje vida

Napravite mješavinu od:

-100 gr soka aloe

-500 gr zdrobljenih jezgri oraha

-300 gr meda

-soka od 3-4 limuna

Ova mješavina za bolji vid uzima se tri puta dnevno 30 minuta prije jela po 1 jušnu žlicu.

Konzumira se stalno dok ne dođe do poboljšanja vida.

Inače, ovaj recept ne samo što “izoštrava” vid, nego jača cijeli organizam!

Napomene:

Biljka aloe ne smije biti mlađa od 2-3 godine.

Izrežite veće donje i srednje listove, ostavljajući netaknut vrh biljke i gornjih 3-4 lista. Isprati ohlađenom prokuhanom vodom, ukloniti šiljke s listova i narezati listove na sitne komadiće. Istrljajte i iscijedite sok kroz duplu gazu ili kroz sokovnik.

Akademik Filatov preporučivao je oprane listove ne sjeći odmah, nego ostaviti na tanjur i držati u hladnjaku 10-12 dana. U ovim uvjetima u stanicama aloe formiraju se tvari poznate kao “biogeni stimulatori”, koje “bude” aktivnost stanica aloe. Nakon toga, listove ponovo operite i slijedite gore navedeni postupak. Od takvih listova možete pripremiti biostimulativni sok aloe.

I na kraju, treba znati da je sok aloe kontraindiciran kod akutnih bolesti bubrega, gastrointestinalnog trakta, posljednjeg tromjesečja trudnoće, kod upalnih procesa ženskih spolnih organa, kod bolesti krvožilnog sustava u fazi dekompenzacije, kod tuberkuloze i hemeoroida.

 

Izvor: uspesnazena.com / Preuzeto sa: atma.hr