/7 Znakova koji vam POKAZUJU da se transformišete u osobu koja TREBATE BITI

7 Znakova koji vam POKAZUJU da se transformišete u osobu koja TREBATE BITI

Loading...

Jeste li ikada čuli da vam neko kaže da ste drugačiji nego inače?Pa da, to je istina, ali tokom vremena, svi se mi krećemo i pretvaramo u istinsku osobu koja trebamo biti dok živimo život i rastemo.Međutim, transformacija možda neće biti toliko utješna kako bi vi htjeli da bude.

1.Ne smeta vam da budete sami

Ponekad jednostavno niste na istoj razini s drugima.Osjećate da vas ne razumiju, a sami se osjećae bolje.Takođe ne želite postati nečiji teret, tako da sami nosite sve svoje uspone i padove.

2.Znate da niste savršeni

Niko od nas nije savršen i svi imamo svoje probleme i nedostatke.Neki ljudi vole to ignorisati, ali kada postanete svjesni sebe, počnete rješavati vaše probleme.Takođe shvatite da niste nadljudski, što znači da ne možete učiniti sve, a ponekad čak možda nećete uspjeti.

3.Možete pustiti nepotrebne veze, lako

To je kao čišćenje vašeg ormara.Osjećate se puno bolje kada zatvorite vrata nekim ljudima, koji su toksični.

4.Ne vjerujete tako lako kao prije

Što ste stariji to više vidite različite ljude i znate da nemaju svi dobre namjere.Držite ljude kojima vjerujete u uskom krugu, ali ne puštate nikog drugog unutra.

5.Često se zateknete da vam je dosadno u životu

Stalno se pitate da li radite pravu stvar i ako je vaš život dovoljno dobar.Plašite se da ćete potrošiti vrijeme u besmislene stvari, tako da pokušavate učiniti samo ono što stvarno volite i provodite vrijeme s važnim ljudima.

6.Znate šta je tuga zapravo

Postoje dobri dani, a onda dolaze loši dani i poptuno prihvatate to.Ne ide uvijek sve kao što je planirano, a ponekad vam se slomi srce.Zato pokušavate svako iskustvo uzeti kao tačku učenja.

7.Mnogo cijenite vrijeme

Vi ste vrlo zauzeta osoba koja preuzima sve više i više odgovornosti.Možda ćete se osjećati kao da nema dovoljno sati u jednom danu za rješavanje svega, ali s vrmeenom ćete naučiti odabrati i odrediti prioritete stvarno važnih stvari i poništiti sve nepotrebne odgovornosti.

Loading...

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.oazaznanja.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.