Kako da PRONAĐETE LJUBAV u 2018. godini, prema vašem horoskopskom znaku

OVAN

Usporite.Uživajte u malim trenucima.Prestanite biti zastrašeni posvećenošću.Nemojte se bojati malih nepožurenih dijelova vremena, kao dug sastanak na kafi bez dnevnog reda.Recite na poslu da ste bolesni i provedite dan u krevetu, istražite unutar svog vlastitog grada, svakodnevno pronađite male avanture s drugom osobom.

BIK

Prihvatite da već ne znate sve o ljubavi.Budite ponizni, ali takođe imajte standarde i znajte da zaslužujete dobru osobu.Pomirite se sa činjenicom da nikada nećete moći kontrolisati izbore ili osjećaje druge osobe.Budite strpljivi.Neka vam bude ok ako ide sporo – to može biti vrlo dobra stvar.

BLIZANCI

Sjetite se da ne morate sve tako ozbiljno shvatiti.Slušajte i pokušajte ostati u ovom trenutku.Recite svom mozgu da zaćuti ponekad, kada je negativan , paničan ili se boji.Dišite.Pitajte za ono što želite, potražite ono što želite.Budite iskreni prema sebi i budite iskreni sa drugima.

RAK

Znajte da zaslužujete svijet.Budite oprezni sa svojim srcem, ali ne i paranoični.Ostavite one za koje znate da će uvijek sebe staviti na prvo mjesto.Nemojte brinuti da popravljate bilo koga.Govorite kada osjetite nešto – kada ste povrijeđeni, i nemojte se izvinjavati za to.

LAV

Pratite instikt umjesto da pratite plan.Prijavite se i prikazujte se kreativnim stvarima koje će va povezati sa drugim kreativnim ljudima.Provedite više vremena za postavljanje pitanja nego što pričate o sebi.Zapamtite da možete kontrolisati svoje vlastite izbore.Pronađite radost i uzbuđenje u toj činjenici, umjesto frustracije.

DJEVICA

Riskirajte.Budite otvoreni svojim srcem.Recite svom mozgu da zaćuti kada želi samo otkriti razloge zašto ne biste trebali odlaziti na sastanak s nekim ili zašto to neće uspjeti.Znajte da ste zanimljivi, pametni i zabavni za razgovor -ne dopustite da se osjećate kao da ste ikada potrošili nečije vrijeme.Dajte sebi slobodu postojanja.

VAGA

Učinite stvari zato što ih želite učiniti.Prestanite pokušavati ugoditi svima ostalima.Kad ste s nekim, dopustite sebi istinski biti s njima u tom trenutku, umjesto da razmišljate o svim drugim mjestima gdje bi mogli biti ili trebali biti.Vjerujte svom instiktu, vjerujte svom osjećaju odlučivanja.

ŠKORPIJA

Dozvolite si da budete srećni.Budite onakvi kakvi jeste – ne pokušavajte se smanjiti da bi nekome drugom bilo udobno.Budite svjesni svojih negativnih misli, što ste više svjesni, manje slobodnu vladaju vašim umom.Gravitirajte se prema ljudima koji vas nasmijavaju, i onima s kojima je ljubav lakša nego što ste inače navikli.

STRIJELAC

Napravite pravi potez.Zapamtite da ste vi ti koji kontrolišete ljubavni život, a ne neko drugi.Budite srećni i vedri, ali kada nađete nekoga s kim se povezujete, nemojte se bojati i dopustite im da vide dijelove vas koji su neizvjesni i preplašeni.

JARAC

Dajte si dopuštenje da se smijete.Zapamtite da bi ljubav trebala uključivati neko praktično mišljenje i neku logiku, ali to takođe, puno vremena neće imati smisla.Pomirite se s tom istinom.Budite luckasti.Kada pronađete nekoga ko vam donosi šašavost, nemojte ih pustiti.

VODOLIJA

Otvorite se.Nemojte stojati iza zida.Neka vas ljudi vide.Budite ranjivi.Jedina stvar koju štitite kada držite zidove je vlastita usamljenost.Nagnite se onome koji vas čini malo nervoznim, što obično znači d avaše srce posjeća nešto.

RIBA

Odlučite za sebe ono što želite.Odlučite za sebe da zaslužujete veliku ljubav.Prestanite posmatrati da se događa drugima ljudiam i pretpostavljati da vi to nikada nećete imati.Vjerujte da ćete imati, vjerujte da to zaslužujete.Postavljajte pitanja, recite ljudima kada ste zainteresovani, recite ”da” na sastanke, čak i ako niste sigurni želite li to.Izađite.Učinite stavri.Zapamtite kako se događaju neočekivani trenuci.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.oazaznanja.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.