Kako se obući za odlazak na punoletstvo, za muškarce


 
mini

Tibetanska zdjela

Sviranje zdjele obično izaziva trenutan učinak centriranja i sinkronizacije obje polutke mozga.

Dimenzija: širina 9 cm x visina 5 cm. Težina: 204 gr. Materijal: bakar. Uključena drvena palica i jastuk.  

Kupite ovdje


Kada su u pitanju proslave bitnih životnih datuma, dame nisu jedine koje toga dana brinu o svom izgledu. Desi se čak i da pripadnici jačeg pola provedu više vremena ispred ogledala spremajući se za taj bitan dan. No, ipak, njima je posao donekle olakšan u odnosu na pripadnice lepšeg pola.

 

Za njih je najvažnije da odaberu lepu kombinaciju odela, cipela, košulja i da naprave lepu frizuru. U zavisnosti od stila oblačenja, za punoletstvo se možete obući na različite načine.

 

U najvećem broju slučajeva momci i starija gospoda odlučuju se za kakav elegantan sako i pantalone. Ono što će upotpuniti sliku jesu i različite boje i dezeni. Naime, od veoma popularnih boja jesu siva, u poslednje vreme metalik siva, teget, i neizostavna crna, koja nikada ne izlazi iz mode. Za momke koji vole da eksperimentišu u obzir dolaze i odela na pruge ili pak ona sa karo šarom.

 

Uz sve to nadalje potrebno je odabrati adekvatnu košulju, koja takođe mora biti elegantna i bojom odgovarati odelu ili pak cipelama. Košulja koja je uvek u trendu je košulja bele boje, dok poseban utisak ostavlja crna, teget ili pak bordo boja košulje. U zavisnosti od stila, neko će monotoniju crnog smokinga razbiti bledo ružičastom košuljom, košuljom na pruge ili onom sa karo šarom.

loading...

 

Cipele je potrebno uskladiti sa odelom, i njihov izbor ne zahteva mnogo muke. Obično se biraju u zavisnosti od stila, mokasine ili klasična elegantna cipela sa ili bez pertlanja.

 

Obično se sva ta slika može upotpuniti kakvom leptir mašnom ili pak kravatom, u zavisnosti od toga ko šta voli. Frizura je takođe nezaobilazan modni detalj i na nju momci troše jako puno svog vremena, ali i gela za kosu. Takođe, vodi se računa i o bradi koja mora biti i te kako uredna ili pak u potpunosti izbrijana.

 

Za one momke koje vole sportsko-elegantni stil u obzir dolaze i kakve obične pantalone sa košuljom adekvatne boje i cipelama koje takođe moraju odisati sportskom elegancijom. Kako momci često vole da experimentišu, ovu sliku upotpuniće i kakvim cipelama u dve ili tri boje, leptir mašnom koja odudara od kombinacije i daje joj posebnu upečatljivu notu, ili će se pak neki od mladića usuditi da preko košulje kao ukras upotrebe nekada veoma popularne tregere, koji se definitivno vraćaju u modu i to na velika vrata.

 

Ovako spremni možete se uputiti na slavlje i slavljeniku od sveg srca čestitati punoletstvo, a zatim se opustiti i prepustiti uživanju u dobroj zabavi i dobrom društvu.

 

Oaza Znanja

loading...

Još zanimljivih tekstova:


loading...

Bukvalno nakon prve upotrebe, vaši zubi će biti blistavo bijeli..

Žuti zubi su prošlost. Koristeći ovo imaćete blistavo bijele zube

Najefikasniji način izbjeljivanja zubi. Nakon ovog imaćete prelep osmeh..

Sponzorisano sa stranog weba:

Loading...