/Kako se obući za odlazak na punoletstvo, za muškarce

Kako se obući za odlazak na punoletstvo, za muškarce

Kada su u pitanju proslave bitnih životnih datuma, dame nisu jedine koje toga dana brinu o svom izgledu. Desi se čak i da pripadnici jačeg pola provedu više vremena ispred ogledala spremajući se za taj bitan dan. No, ipak, njima je posao donekle olakšan u odnosu na pripadnice lepšeg pola.

 

Za njih je najvažnije da odaberu lepu kombinaciju odela, cipela, košulja i da naprave lepu frizuru. U zavisnosti od stila oblačenja, za punoletstvo se možete obući na različite načine.

 

U najvećem broju slučajeva momci i starija gospoda odlučuju se za kakav elegantan sako i pantalone. Ono što će upotpuniti sliku jesu i različite boje i dezeni. Naime, od veoma popularnih boja jesu siva, u poslednje vreme metalik siva, teget, i neizostavna crna, koja nikada ne izlazi iz mode. Za momke koji vole da eksperimentišu u obzir dolaze i odela na pruge ili pak ona sa karo šarom.

 

Uz sve to nadalje potrebno je odabrati adekvatnu košulju, koja takođe mora biti elegantna i bojom odgovarati odelu ili pak cipelama. Košulja koja je uvek u trendu je košulja bele boje, dok poseban utisak ostavlja crna, teget ili pak bordo boja košulje. U zavisnosti od stila, neko će monotoniju crnog smokinga razbiti bledo ružičastom košuljom, košuljom na pruge ili onom sa karo šarom.

 

Cipele je potrebno uskladiti sa odelom, i njihov izbor ne zahteva mnogo muke. Obično se biraju u zavisnosti od stila, mokasine ili klasična elegantna cipela sa ili bez pertlanja.

 

Obično se sva ta slika može upotpuniti kakvom leptir mašnom ili pak kravatom, u zavisnosti od toga ko šta voli. Frizura je takođe nezaobilazan modni detalj i na nju momci troše jako puno svog vremena, ali i gela za kosu. Takođe, vodi se računa i o bradi koja mora biti i te kako uredna ili pak u potpunosti izbrijana.

 

Za one momke koje vole sportsko-elegantni stil u obzir dolaze i kakve obične pantalone sa košuljom adekvatne boje i cipelama koje takođe moraju odisati sportskom elegancijom. Kako momci često vole da experimentišu, ovu sliku upotpuniće i kakvim cipelama u dve ili tri boje, leptir mašnom koja odudara od kombinacije i daje joj posebnu upečatljivu notu, ili će se pak neki od mladića usuditi da preko košulje kao ukras upotrebe nekada veoma popularne tregere, koji se definitivno vraćaju u modu i to na velika vrata.

 

Ovako spremni možete se uputiti na slavlje i slavljeniku od sveg srca čestitati punoletstvo, a zatim se opustiti i prepustiti uživanju u dobroj zabavi i dobrom društvu.

 

Oaza Znanja