Božji protuotrov za svaki uznemireni um

Bog ima protuotrov za naš uznemireni um! On će poraziti sve tvoje neprijatelje, tako da će pokleknuti pred tobom.

Gospodnji plan za nas je uvijek bio jednostavan. Rekao je: ”Ne moraš se bojati nikakve sile koja dolazi protiv tebe. Ja ću uvijek biti tvoj branitelj.

Budeš li se jednostavno po vjeri pouzdao u moja prisegnuta obećanja, da ću se ja briniti za tebe, bit ću svemoćni Bog za tebe. Porazit ću sve tvoje neprijatelje, tako da će pokleknuti pred tobom. I bit ćeš i više nego pobjednik, živeći ostatak svojih dana u miru, bez straha!”

Živite li vi svoje dane bez straha – mirnog duha i mirnog uma? Većina tako ne živi ni dijelić svog vremena. Mi ulazimo i izlazimo iz naših trenutaka mira, ali nismo u potpunosti ušli u Božji počinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Ako ste uznemireni, smeteni ili potišteni zbog lakozavodljivog grijeha, morate znati: Bog se ne ljuti na vas! Njegova namjera nije da nad vama provodi stegovnu mjeru i da vam sudi. Naprotiv, On žezna da vas ispuni svojom svemoćnom silom!

U Starom zavjetu ti su neprijatelji bili poganski narodi: Filistejci, Moapci, hetiti, Jebusejci, Kanaanci. Sve te zle sile htjele su uništiti narod Božji i vratiti ih u ropstvo.

Danas su naši neprijatelji u duhovnom području – demonske sile, tjelesne požude, zle želje. No u Novom zavjetu Bog ponavlja obećanje svome narodu.

”Ja ću ti biti Bog, a ti ćeš biti moj sin, moja kći. Zapravo ćeš biti moje dijete od sada pa kroz svu vječnost. Zbog toga se sjeti Saveza koji sam s tobom sklopio. Više se nećeš bojati ni čovjeka ni sile, jedino mene. Ja ću te izbaviti iz ruku svih tvojih neprijatelja, od demonskih uznemiravanja, požuda, navika i lakozavodljivih grijeha!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Autor: David Wilkerson / Izvor: novizivot


Sponsored ads: