Čudesno ozdravljenje koje je obišlo svijet: Umirao je od tumora pa ozdravio čineći ovo Gospodinu

Sponsored ads:

Molitva srcem, koja često nije samo nabrajanje riječi, već odgovor na poticaj Duha Svetog upravo je ono što Bog ponekad od nas želi. To potvrđuje i ova priča koja je obišla svijet.

Naime, Gregu Thomasu iz Minnesote doktori su prije 6 godina dijagnosticirali uznapredovali tumor na mozgu i vratu te njegovoj obitelji rekli da mogu početi spremati sprovod, no nakon što je iznemogao odlučio posljednje dane života posvetiti obnovi stare zapuštene kapelice rak mu je, na zaprepaštenje svih ušao u remisiju.

Ono što mu se dogodilo Greg Thomas smatra čudom i zahvalom od Boga. Kada mu je u 57-oj godini dijagnosticiran tumor dao je otkaz na poslu i počeo ići na duge šetnje ruralnom Minnesotom sa svojim psom. U jednom od svojih šetnji naišao je na staru zapuštenu kapelicu, no iako nije mogao ući u nju počeo je svraćati do nje gotovo svaki dan. Nakon nekog vremena pomislio je kako bi mogao sam nešto napraviti oko popravka crkve razmišljajući kako bi mu rad, neko djelo za Boga, vratio izgubljeni mir.To je bila jedina njegova molitva. Djelo. Iako je bio na izmaku snaga od tumora i kemoterapija odlučio se da će to napraviti. Čim je završio s bojanjem vanjskog dijela kapelice, otkrio je da je njegov rak u remisiji. On se povlačio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

‘To je Isus napravio za mene, to je Njegov način da mi se zahvali’, komentirao je Greg u brojnim televizijskim emisijama koje su njegovu priču podijelile po svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: vjera.hr


Sponsored ads: