Dajem Bogu sav svoj teret , jer padam, a on me jedini može uhvatiti

Dajem mu svoje slabosti. Dajem mu sve probleme koje ne mogu riješiti i sve teškoće koje ne mogu podnijeti. Dajem mu sve na svojem tanjuru jer je previše teško prebroditi sam. Predajem mu sve svoje probleme jer sam završio pokušavajući se pretvarati da ih sve mogu riješiti ili sve to shvatiti.On je jedini koji me doista može spasiti.

Radim na sebi, ali trebam ga da mi kaže što da radim. Trebam ga da me vodi. Trebam ga da mi pokaže ako sam na pravom putu i trebam da mi kaže kada da stanem,  i kada da počnem.

Dajem Bogu svoju budućnost jer ne mislim da znam što je za mene. Mislim da ne razumijem kako funkcionira svemir. Mislim da nemam dovoljno mudrosti da znam koji je put prava stvar za mene.

Želim slijediti put koji Bog ima za mene. Želim slijediti njegove upute. Želim ići gdje god hoće da ne odem kamo želim ići. Želim da mi pokaže gdje pripadam, jer sam sada samo izgubljena duša.

Dajem Bogu svoje strahove jer ne mogu spavati noću kad razmišljam o svemu što bi moglo poći pogrešno. Ne mogu uživati ​​u svom životu kad se bojim šta ćebiti sutra ili što može donijeti. Dajem Bogu svoje strahove jer mi treba da mi da vjeru koju trebam da budem zadovoljan. Trebam ga da se osjećam sigurno. Trebam njegovu sigurnost kako bih se otvorio u nepoznato.

Predajem Bogu sve što ne mogu podnijeti. Dajem Bogu sve što ne razumijem. Dajem sve svoje terete Bogu jer padam i on je jedini koji me može uhvatiti.

Oslanjajem se na Boga da me privuče kroz sve tjeskobe, zbunjenosti i boli. Pokušavam se ponašati kao da znam što radim.

Dajem sve svoje probleme Bogu jer je on jedini koji mi može dati rješenje. On je jedini koji mi može dati pravi odgovor. On je jedini koji može uistinu popraviti moj život i popraviti me.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.oazaznanja.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice

Scroll to Top