Invalidna obitelj vjerom u Boga osvojila svijet: Treba se pouzdati u Božji plan

Sponsored ads:

Božji plan za ovu invalidnu obitelj je bio drugačiji od onoga što su drugi očekivali. Svojom vjerom u Boga su osvojili svijet.

S nešto manje od 90 centimetara, Melissa Davert se oslonila na vjeru da ostvari karijeru, uda se i rodi blizance.

Kada se Melissa Davert rodila s bolešću krhkih kostiju zvanom osteogenesis imperfecta, liječnici nisu vjerovali da će ikada moći sjediti, a nisu mogli ni zamisliti da će jednoga dana roditi blizance.

Vjerom u Božji plan obitelj širi radost

No, čini se da je Melissa, koja je visoka 90 cm, provela život u prkošenju liječničkim prognozama te je svojom dobrotom i dubokom vjerom u Božji plan širila radost, prenosi Međugorje Info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Kao najmlađe od sedmero djece, odrastanje uz braću i sestre koji su viši od 180 cm za Melissu je bio pravi izazov, ali njezina ju je obitelj ohrabrivala da bude samostalna, da ima smisao za humor te, najvažnije, da ima vjere.

U inspirativnom videu kojeg je objavila na Facebooku, rekla je da su joj roditelji uvijek govorili da “postoji razlog i svrha tvom invaliditetu… samo moraš imati vjere u Boga i njegov plan.”

Čini se da je Božji plan bio podariti Melissi predivan život uz supruga Kena, koji boluje od cerebralne paralize, i njihove blizance, Michaela i Austina, koji su se rodili 1998. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Iako su dječaci naslijedili majčinu bolest, od roditelja su naslijedili i zaraznu radost i zahvalnost ukorijenjenu u njihovoj vjeri u Boga.


Sponsored ads: