Izaberite jednog anđela i primite poruku usmjeravanja i sigurnosti

Svakome može dobro doći poruka ili malo mudrosti s vremena na vrijeme, a naši anđeli obično dostavljaju ove podatke na različite načine.

ANĐEO 1

Anđeli žele da znate da su vidjeli vaše borbe tijekom prošle godine. Možda ste izgubili voljenu osobu ili ljubimca. Vaši anđeli vode vas na znakove koje su vaši najmiliji ostavili za vas. Jeste li nedavno pronašli novčić  ili pero?

Ako utišate um , vidjet ćete znakove i čuti njihovu smjernicu koja vas nježno usmjerava na ostatak vašeg putovanja. Ne možete pogriješiti osjećaj voljene osobe koja dolazi k vama, jer se osjeća kao sveobuhvatna ljubav ne sa ovoga svijeta.

Sljedeći put kada vam nedostaje voljena osoba koja je preminula, jednostavno ih zamolite da vam daju znak. Zatim budite svjesni svoje okoline, jer sigurno odgovaraju vašim pozivima za smjernice, mir, ljubav i udobnost.

ANĐEO 2

Vaši anđeli su ovdje da vas obavijeste da rade iza scene kako bi vam donijeli novu ljubav u vaš život ili vam pomogli u poboljšanju odnosa koji već imate. Čuli su da se  pitate, kada će mi se ukazati moja srodna duša ? Kada ću napokon upoznati onu pravu osobu?

Vaši anđeli kažu, sada je vrijeme da stvorite one vizije na koje ste mislili. Budite specifični u vrsti partnera kojeg želite privući u svoj život. Počnite utjeloviti te osobine.

Anđeli imaju način korištenja prijatelja i porodice u našim životima kako bi nam ponekad organizirali savršene sastanke.

Budite otvoreni za odlazak na nova mjesta i izlazak izvan vaše zone udobnosti. Naše srodne duše obično se pojavljuju na najnepovoljnijim mjestima kada je posve neočekivano.

Ako je vaš odnos postao dosadan, prešao u rutinu ili iskra je nestala, vaši anđeli traže da se sjetite svih prekrasnih osobina koje su vas privukle vašem partneru na početku! U šta  ste se prvo zaljubili? Što vas je privuklo vašem partneru?

ANĐEO 3

Vaši anđeli žele vas obavijestiti kako su ponosni na vas i koliko ste dospjeli na vašem duhovnom putu! Oni vide sve prepreke koje ste prevladali. Oni žele da znate, bili su na vašoj strani cijelo vrijeme pružajući vam sinkronicitet da vas vodi na vašem putu!

Vaši anđeli kažu, sada kada ste uskladili energiju s novim putom, velike stvari su na putu za vas. Oni traže da ostanete usredotočeni i na putu s ciljevima i težnjama koje ste postavili za sebe.

Vaši anđeli kažu, ne brinite, sve vaše potrebe će biti ispunjene u božansko pravo vrijeme, sve dok vaše energije ostaju usklađene na novom putu. Vaši anđeli vide da je potrebno izbaciti neke ljude iz vašeg života kako bi napredovali naprijed.

ANĐEO 4

Vaši anđeli su vidjeli da se borite s ovisnošću. To bi moglo biti u obliku; droga, alkohola, hrane, cigareta, gomilanja, ponašanja OCD-a, kontrolnih pitanja, drame itd. Vaši anđeli rade iza scene kako bi to otklonili od vas. Polako ste prošli mjesec izgubili žudnju za tom ovisnošću.

Vaši anđeli su stavili pozitivne afirmacije kao znakove da bi vas odvratili od želje. Vaši anđeli pomažu vam da zamjenjujete lošu, štetnu naviku s pozitivnim, zdravim. Shvatili ste koliko je vaša volja postala tijekom proteklog mjeseca da se odupre poticanjima da se vratite na stare načine.

Sada ste optimistični za svoju budućnost i vidite svoju novu suptilnu stvarnost. Mislite na sebe. Zašto je trebalo tako dugo? Vaši anđeli imaju način djelovanja čuda u vašem životu. I koriste sve potrebne načine kako bi vam pomogli na pravom putu i putovanju.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.oazaznanja.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice

Scroll to Top