Kada dvije duše vode ljubav : Kada muškarac uđe s dušom u ženu

Sponsored ads:

Svi želimo da znamo kako da dođemo do stanja savršenstva i čistog užitka?

Predaja.

Nema mjesta za povlačenje ili zadržavanje; nema pitanja, nema lutanja. Morate biti sto posto sa momentom ili radije prekinite.

Seks ide preko uobičajenog, biološkog značenja. Bližimo se drugoj polovini 21. vijeka, širi spektri se vide, opširnije definicije su sve više prihvaćene. Izgleda da seks prevazilazi ono naučeno u školama. Zajednica konstruiše njegovo značenje kao što ga mi definišemo. Seks je lično istraživanje.

Seks je najintimnije iskustvo što možemo imati. Ne odkrivamo samo naša tjela, već i djelimo zvukove, mirise, pokrete; odkriveni smo u potpunosti. Mnogi se bore tokom seksa sa krhkosti. Morate da budete udobni sa partnerom, zasnovat poznavanje, jer seks je obostrani užitak.

Mi se isto moramo sjetiti da se seks ne mora tretirati kao obaveza. Seks je istraživanje i treba se prigrliti. Nebi trebalo da bude nešto što nam je potrebno ili nešto od čega patimo; seks je duševno i lijepo iskustvo ali samo ako se mi unesemo u to.

Seks je energetičan

Da se izvede, ili čak da se počne, mora postojati neka količina energije. Znamo tu životinjsku glad; mi znamo kako je izgubiti strpljenje i požurkivati momenat. Mi smo isto imali i te obične, nježnije trenutke vođenja ljubavi. Seks ne mora uvjek da bude hitan.

Mislite na šta gubite ako odma zaranjate. Pazite na energiju, isto tako pokušajte da ne radite po impulsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Seks uma je kada se oba partnera predaju zajednu u intimnost, i onda se otvore jedan drugom u najdubljem obliku. Lezite kraj vašeg partnera, pustite se jedno unutar drugog. Ljubite, mazite, grlite njihovo prisustvo, zapamtite tjelo vašeg partnera. Uživajte u nježnom dodiru. Sačuvajte njegove poljubce. Dovedite njegove riječi do sjećanja, sakupite njegov glas, njegov miris.

Muškarac koji ulazi u ženu sa njegovom dušom

On se neće hvaliti, porediti ili dominirati. Ne postoje specifične uloge ili zadatci za uradit. On nikad neće napraviti situaciju neugodnom. On će njoj pokazati šta zna, dajući joj svoju energiju. Snadbjeva je sa sigurnim mjestom, što je ključno kod seksa.

On će da je drži, divi joj se, drži je u časti, dovodeći je da se osijeća željeno i lijepo. Njegovo samopouzdanje i snaga mora da se pokaže u najčistijem obliku. Željan je da bude emotivan i nježan. On nikad neće blokirati svoju nježnu stranu. On je zamotava u ljubav i senzualnost.

Jeste li ikada iskusili taj momenat gdje vam se tjelo kreće u ritmu vira vaših emocija koje vaše srce pumpa? Znate taj momenat kada je ne moguće pobrojat sve što osijećate? Kada ste se potpuno stopili sa vašim partnerom i kada ste sigurni da nema povratka?

Ako jeste, onda ste osjetili pravu intimnost. Oboje ste otvorili vrata vaših duša. Nastavit će te davati, i primati, i nastavit će te zadovoljavati. Samo zajedno, će te nastaviti da rastete

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: Novi Početak


Sponsored ads: