Muškarac se oslonio na vjeru u Boga nakon gubitka sina i žene

Blake Bivens izgubio je troje ljudi iz svoje obitelji u samo jednom danu u trostrukom ubojstvu u Virginiji. Ovaj igrač bejzbola izgubio je svoju suprugu, sina i punicu, no kaže da zbog vjere nastavlja živjeti.

Na njegovom se Instagramu može pročitati da ga je vjera u Boga spasila i da ga vodi kroz život: „Svaki dan zahvaljujem Bogu što sam vas imao makar i na kratko. Sretan rođendan u Raju“.

On je bio na putu kada je dobio vijesti o ubojstvima. „Srce mi se pretvorilo u pepeo. Život kakav sam poznavao bio je uništen“, rekao je Blake, „Bol u kojoj sam ja i moja obitelj ne može biti opisana riječima“.

Blake i njegova obitelj ostali su čvrsti u vjeri jer Blake zna da će Bog imati zadnju riječ. „Hvala Bogu što mi je dao najdivniju obitelj na svijetu. Neopisivo sam blagoslovljen“, napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

„Za mene ovo nije kraj nego kratak prekid“, napisao je, „Jednog dana ću se ujediniti s njima te ćemo zajedno biti s Gospodinom. Do tada ću nastaviti težiti cilju – da jednoga dana dođem u Raj“.

„Dok mi suze padaju“, rekao je, „Podsjećam se na ono što je apostol Pavao napisao u 1. Solunjanima 4,13-14. Napisao je: Nećemo da budete u neznanju, braćo, o onima koji su usnuli, da ne tugujete kao drugi koji nemaju nade. Doista, ako vjerujemo da je Isus umro i uskrsnuo, onda će Bog i one koji usnuše u Isusu, privesti zajedno s njime.“

Blake Bivens dijeli svoju vjeru s tisućama pratitelja na društvenim mrežama te je pravi Kristov učenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: novizivot


Sponsored ads: