Pronađite koji je vaš ZAŠTITNI arhanđel prema vašem datumu rođenja

Anđeli i arhanđeli su rpedstavljeni u svakoj religiji – oni nisu ograničeni granicama religija i nadmašuju razlike između njih.Smatra se da anđeli nemaju pol , i imena su im data da nose značenje i frekvenciju koja najbolje može obisati njihovu prirodu.

Svaki broj ima svoju vibraciju, i svaki arhanđel vlada jednom ili više frekvencija koje odgovaraju numerološkom sistemu.Da bi otkrili koji arhanđel vlada vašim brojem, prvo trebate da izračunate vaš numerološki broj koristeći vaš datum rođenja.

Na primjer, ja sam rođen 31.07.1991, što znači da trebam da trebam sabrati ove brojeve da bih dobila jedan broj.

Jednostavno ovako 3+1+0+7+2+9+9+2 = 31 , zatim 3+1 = 4 , što znači da je moj zaštitinik Arhanđel Haniel.

Ako dobijete brojeve 11,22,33,44 nemojte ih sabirati jer su oni gospodarski brojevi u numerologiji.

Kada izračunate vaš broj , pročitajte koji arhanđel vlada vašimbrojem i šta to znači za vas.

Broj 1 – Arhanđel Raguel

Ovo ime znači ”Božji prijatelj” , i on je odgovoran za ispunjavanje Božje želje uvodeći je u veze između ljudi.Ovaj arhanđel pomaže u stvaranju mira u interakcijama između ljudi, i u interakciji osobe sa samim sobom.

Broj 2 i 11 – Arhanđel Uriel

Ovo ime znači ” Bog je moja svjetlost” , i arhanđel Uriel se povezuje sa mudrošću i istinom.Ovaj arhanđel može pomoći u donošenju znanja, mudrosti, svjetlosti u tamu , oslobađati od bolnih sjećanja , i pretvarati razočarenja u pobjede.

Broj 3 – Arhanđel Jofiel

Ovo ime znači ” Ljepota Boga ” i arhanđel Jofiel je anđeo ljepote – ne samo fizičke ljepote, uma takođe.Misija ovog arhanđela je da donese ljepotu u živote ljudi, ljepotu misli, osjećanja, doma.

Broj 4 i 22 – Arhanđel Haniel

Ovo ime znači ”radost Boga ” i arhanđel Haniel je prolaz između nas i Boga, pružajući zaštitu onima koji traže prosvjetljenje.Ovaj arhanđeo donosi osjetljivost, ljubav i radost , osvjetljuje naše duše kada strah, stres i brige pokušavaju da je preuzmu.

Broj 5 – Arhanđel Jeremil

Ovo ime znači ” milost Boga” i arhanđel Jeremil se povezuje sa proročanskim vizijama , snovima i životnim pogledima.Ovaj arhanđel pomaže duši živih i mrtvih da prime uvid u svoje akcije i nauče iz svojih grešaka.

Broj 6 i 33 – Arhanđel Mihail

Ovo ime znači ” Onaj koji je kao Bog ” , i arhanđel Mihail je vodič rajskih anđela.Ovaj arhanđel primarni raspršivač zla , negativnih i iscrpljujućih energija i štiti ljude od zla.

Broj 7 – Arhanđel Rafael

Ovo ime znači ” Bog liječi” i arhanđel Rafael je iscjeljitelj u anđeoskom carstvu , pomaže sa psihičikm, mentalnim i duhovnim problemima.Ovaj arhanđel se smatra kao zaštitinik čovječanstva .

Broj 8 i 44 – Arhanđel Raziel

Ovo ime znači ” Tajna Boga ” i arhanđel Raziel se smatra onim koji je najbliži Bogu.Ovaj arhanđel je zaštitnik pravde , pravnika, advokata i sudija.Raziel ima znanje univerzuma i može pomoći prisjećanju znanja koje je bilo nagomilano tokom vremena.

Broj 9 – Arhanđel Ariel

Ovo ime znači ” lav Božji ” i arhanđel Ariel je zaštitnik prirode i svih živih bića i elemenata ( vatra, zemlja, voda, vazduh).Ovaj arhanđel je zaštitnik i iscjeljitelj prirodnog svijeta i pomaže ljudima da se približe prirodi bez uništavanja iste.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.oazaznanja.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.