ŠTA SE DEŠAVA KADA NEŠTO TRAŽITE OD BOGA: Iznenadiće vas 1 stvar, a evo kako da ZAISTA RAZUME VAŠE ŽELJE

Svi ljudi obično kada se nalaze u teškom životnom razdoblju, okreću se religiji i molitvi. Sa druge strane, isto tako i kada žele nešto da ostvare, obraćaju se Bogu, očekujići da će im ispuniti želje. Međutim, nisu ni svesni da prave veliku grešku.

Naime, kada tražite od Boga nešto, ne zaboravite da od Njega tražite put do toga što želite, a ne sam rezultat. Moraćete sami da pronađete način kao biste sebi ispunili želju. Nikako ne tražite gotov proizvod! Nikako ne tražite rešenje!

Molite se rečim: “Bože, pokaži mi put do tog i tog…”

ikona, bogorodica
foto: Shutterstock

Suština je u tome da, iznova i iznova realizujući svoje planove u stvarnosti, trenirate svoju sposobnost stvaranja, približavajući se nivou Stvoritelja.

Za kreativnost je potrebno izvršiti proces koji je suprotan potrošnji – da se delovi spoje u celinu, a ne da se celina deli na delove.

Bogu nije potreban vaš projekat, već vaša sposobnost da stvorite, da pokažete svoj potencijal. Radite na tome, dok još ima vremena.

Crkva, Vera, Molitva, Krst
foto: Shutterstock

A onaj ko jednostavno želi nešto da dobije, a da to sam ne stvori, nalazi se na najnižem stepenu razvoja, pokazujući nezrelost Duše i sebičnost Uma.

Dok se razvijate, razumećete šta Bog želi od vas – koja je vaša svrha. To je suština života.

Izvor: stil kurir