Стварање породице – Доста је било производње шкартова!

* Ово је први и уводни део, а биће их још доста. *

Пад људског рода оскрнавио је породицу, наш најважнији стуб, а без њега нам нема напретка.

* Нека звучим и прегрубо, али огромна већина људи су шкартови, јер нам се догађа ужасан и бесповратан процес, а то је дегенерација.

Зашто? Зато што су нам деца рођена и рађају се на врло погрешан начин. Прво, зачеће какво је данас је апсолутна катастрофа! ??

~ Полни однос између мушкарца и жене је највиши, врхунски, космички чин стварања. И НЕ ТИЧЕ СЕ САМО мушкарца и жене, већ се догађа са Богом, кроз Бога и ради Бога. Ми нисмо ни свесни колики број сила, заправо, учествује у зачећу. Тражимо само задовољавање СЕБЕ и приступамо овим најузвишенијим стварима горе од животиња..

~ Доста је било производње шкартова!

У ведсрбском времену: Пар пре зачећа сања своје дете, маштају, причају о њему, замишљају га у својој кући, у разним фазама, његов изглед… и траже звезду која ће дати подршку. Значи створи се визија у души мајке, створи се визија у души оца, затим они леже на земљи, гледају у небо и траже звезду којој ће се обратити.

Сједињавање мушкарца и жене догађa се у духовној димензији. На крају долази до спајања на физичком нивоу, пре кога су се телесно потпуно очистили, обредним купањем у живој, светој води. Данас имамо огроман проблем, а то је телегонија.

~ Сексуалним чином долази до мешања ДНК без обзира на зачеће, тј. што га нема. Зато што се у духовној сфери догађају записи који се рефлектују и на материјалну сферу. Па тако, иако жена није затруднела са неким партнером, носи у себи јајне ћелије у које су уграђени низови ДНК свих њених претходних полних партнера.

То је један од разлога да чуваш невиност за свог/своју јединог/једину. !

Ког ћеш упознати када за то дође време, не брини. На тај начин, заправо, чуваш чистоту душе и дар који ћеш поклонити будућој деци.

Зато, немој робовати телу, јер ми нисмо ово тело, већ духовна бића божанске суштине. А секс какав је данас нас уништава и одаљава од те суштине.

Не затрпавају нас медији за џабе порнографијом. Сигурно им је стало да се духовно развијемо и да такви родимо будуће Светлосне ратнике.

Хајде пробуди се, човече!

Аутор: Тамара Теофиловић – stamaromuprirodi (instagram)