Suprugine molitve za muža su mu čudesno spasile život

Molitva nikada nije uzaludna, a ovaj bračni par to potvrđuje. Suprugine molitve za muža su rezultirale čudom koje su mu spasile život. 

“Jer ja znam svoje naume koje s vama namjeravam’ – riječ je Jahvina – ‘naume mira, a ne nesreće: da vam dadnem budućnost i nadu.” (Jeremija 29,11)

Ovaj nas stih podsjeća da Bog ima najbolje za nas i da Njegovi planovi nisu ono što mi mislimo i zamišljamo. Adam York je vodio prilično normalan život prije nego što su ga pogodili simptomi gripe. Tragično nekoliko dana kasnije, bio je na aparatima za život, a liječnici su rekli da će umrijeti.

Bilo je neobično za Adama da se razboli, kao i za njegove voljene jer je pao u komu na dva mjeseca, a sada se gripa pretvorila u virusnu upalu pluća koja su mu se punila tekućinom.

Razina kisika je konstantno padala

Njegova supruga, Felicia York, rekla je: “Postalo je jako loše. Govorili su mi ‘ne postoji ništa drugo što možemo učiniti’. Gledali smo kako mu razina kisika pada, pada, pada.”

Kad je svaka nada bila izgubljena, a Adamov odlazak bio neizbježan, Felicia se odlučila obratiti Bogu za Adamovo ozdravljenje.

Čudo molitve

Ostala je uz njegov krevet i molila se dva sata. Prethodno su liječnici neuspješno pokušali ukloniti tekućinu iz Adamovih pluća, ali nekim čudom ovaj put kad su pokušali ponovno, uspjeli su. Počeo je pokazivati ​​znakove oporavka s punom funkcijom mozga što je šokiralo bolničko osoblje.

“Jedan od mojih liječnika je došao i rekao mi je da ne vjeruje u čuda, ali je ušao u sobu i rekao ‘Ne znam što ti to znači, ali ti si čudo’”, rekao je Adam. “Puno ludih stvari koje se nisu trebale dogoditi – jesu.”

Adam se oporavio

Adamova obitelj nije tu stala, nego je nastavila moliti za Adama, a on se čak oporavio od svoje paralize i sada može hodati uz laganu pomoć. Adam i Felicia dobili su novo otkrivenje svog životnog poziva i pohađaju tečaj u području medicinske sestre kako bi bili blagoslov drugima.

Adam daje svu slavu Bogu govoreći: “Prvo bih rekao Bog, drugo molitva, treće liječnici”, nakon oporavka kaže: “Liječnici i medicinske sestre – nitko od njih nema objašnjenje zašto sam živ.”

Vjerujemo da su molitve Felicije i obitelji uspjele za Adama i da ga je Bog potpuno izliječio. Slava Mu na tome!

Izvor: novizivot