Završila je medicinu, a onda se ZAMONAŠILA i podigla manastir u okolini Beograda gde se ČUDA DEŠAVAJU: “Dosta se bolesnika ovde izlečilo”

Mati Justina stigla je iz Kanade i od trnja, kamenja i ruševina uspela da obnovi zaboravljenu svetinju.

Završila je medicinu, ali je njena životna misija bila nešto sasvim drugo. Zbog jednog sna se zamonašila i ponovo podigla manastir Svetog Hristofora, koji se svojevremeno izgradio kralj Dragutin. Selo Mislođin kod Obrenovca, danas je zbog toga poznato po čudima.

Manastir Svetog Hristifora, vekovima zarastao i napušten, ponovo sija u punom sjaju, a sve je to zasluga jedne žene. Mati Justina stigla je iz Kanade i od trnja, kamenja i ruševina uspela da obnovi zaboravljenu svetinju.

.
.

– To je bila jedna ruševina gde su se okupljali većinom dileri, narkomani, ljubavnici… Da vam ne pričam. Oni su mene isteravali, nisu dali da dođem tu. Bilo je stvarno vrlo teško. Ali, Bogu je sve moguće. Uz božju pomoć, za 12 godina, ova svetinja je izgrađena – kaže mati Justina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Temelji rimske crkve nalaze se u kripti manastira, a bukvalno nećete verovati svojim očima kada budete videli kako je ovo mesto izgledalo pre 12 godina, a kako izgleda danas!

.
.

Osim toga, priča se da se na ovom mestu dešavaju čuda, a prilikom obnove manastira, pronađene su kosti 15 monaha, a bager koji je radio na podizanju manastira, prema rečima naše sagovornice, mati Justine, nije uništio ni jednu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

– Bager je došao do kostiju 15 monaha koji su ovde bili sahranjeni. Mi smo ih pokupili, a Patrijarh Irinej je dao blagoslov da to budu mošti. Stavili smo ih u dva kivota, umili su se po pravilima i mogu vam reći da se dosta bolesnika izlečilo, pogotovo zavisnika i to alkoholičara. Ti ljudi i danas dolaze ovde, pomažu crkvi – ispričala je mati Justina za Prva TV.


Sponsored ads: