KAKO SE HRANI RODŽER FEDERER? Važi za NAJZGODNIJEG tenisera, a niko ne može da veruje da JEDE OVE NAMIRNICE

Rodžer Federer hrani se na neverovatan način, a važi za jednog od najzgodnijih tenisera.

Teniski superstar Rodžer Federer ima 42 godine, a izgleda kao dvadesetogodišnjak, zahvljujući sportu i posebnom režimu ishrane.

Dobro je poznato da Federer voli da započinje dan slatkim doručkom, koji se sastoji od domaćih vafla sa kompotom od svežeg voća, zajedno sa čašom svežeg soka ili kafe. Njegova “opsesija” je svakako sir, posebno fondu, topljeni sir koji se jede tako što se u njega umače hleb ili povrće.

Rodžer Federer, Mirka Federer
foto: AMOR ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Federer je takođe veliki ljubitelj indijske, japanske i italijanske hrane. Veoma je često viđen kako jede tradicionalni indijski naan i kari, čak i na turnirima. U intervjuu iz 2017. godine rekao je da ne može da odoli slatkim poslasticama poput sladoleda i čokolade. Ovo nije najzdravija hrana, pa je ipak jede umereno za vreme takmičenja.

View this post on Instagram

A post shared by Roger Federer (@rogerfederer)

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Tokom treninga, Federer jede banane, dok pre svakog meča ima tradiciju da jede pastu sa laganim sosom – to radi već 20 godina.

Iako zdrava hrana predstavlja imperativ za njih, poneka grešna poslastica neće napraviti većih problema. Federer obožava čokoladu i sladoled. To su njegove slabosti i ne kaje se kada posegne za velikom kutijom sladoleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: stil.kurir.rs


Sponsored ads: