Ovaj ULTRA LAK TRIK oduševio je ceo Internet: Ako tokom pranja u mašinu stavite OVO posuđe će BLISTATI i biti doslovce kao NOVO!

Tiktokerka Karolina Mekoli koja se bavi uređenjem enterijera i savetima za održavanje i čišćenje domaćinstava, a koju na ovoj mrži prati preko 1, 2 miliona ljudi, nedavno je podelila video koji je izazvao salvu oduševljenja.

Naime, ona je objavila jednostavan trik koji garantuje da ćete iz mašine za pranje sudova izvaditi savršeno čist i blistav pribor za jelo.

@carolina.mccauley

? This dishwasher hack will leave your silverware sparkling ✨ #kitchenhacks #homehacks #dailyhacks #cleaningmotivation #hometips♬ 1 step forward, 3 steps back – Olivia Rodrigo

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Sigurno vam se već dešavalo da mašina besprekorno opere čaše i tanjire, ali iz nekog razloga viljuške, kašike i noževi imaju fleke i mrlje. Kako biste ovome doskočili i učinili da se pribor cakli, dovoljno je da u odeljak predviđen za pribor dodate malo aluminijumske folije od koje ste formirali lopticu.

Nakon tofa dodajte tabletu za pranje sudova, kao što i inače radite, i uključite mašinu. Hemijska reakcija između aluminijuma i sastojaka u tableti dodatno će ispolirati u očistiti pribor za jelo.

“Ovaj trik učiniće vaš srebrni pribor za jelo blistavim”, savetovala je Karolina, njen video pregledan je preko 150 hiljada puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor:Zena.blic.rs


Sponsored ads: