/Poruka izrazito moćnog punog Mjeseca u Škorpionu 18.05. – Neka nas lunarna magija obuzme i vodi

Poruka izrazito moćnog punog Mjeseca u Škorpionu 18.05. – Neka nas lunarna magija obuzme i vodi

Pun Mjesec u Škorpionu je moćan. Radi se o čišćenju sebe i promjeni cijelog života. Donosi evoluciju za koju ćemo biti zahvalni – kako živjeti život na najbolji način na odabranom putu. Energija Škorpiona ne pita što učiniti nego kako to možete učiniti!

18. svibnja/maja puni Mjesec se nalazi u Škorpionu. Smatra se sezonskim punim Mjesecom jer je ovo četvrti mjesec nakon Ekvinocija.

Pun Mjesec u Škorpionu je moćan. Radi se o čišćenju sebe i promjeni cijelog života. Škorpion je vezan za ponovno rođenje, smrt i sveukupnu duhovnu transformaciju.

Tijekom ovog punog Mjeseca, mi ćemo biti prisiljeni skinuti maske i otkriti naše pravo ja. Ne moramo nositi prošlost s nama.

Ovo je vrijeme kada kažemo da je to dovoljno i da moramo pustiti. Dopustite sebi da se oslobodite. Povucite se u sebe i potražite mir koji želite. Izdišite i udišite dok to činite.

Vrijeme punog Mjeseca je uvijek vrijeme da se oslobodite svojih unutarnjih problema. Pun Mjesec u Škorpionu pomaže nam identificirati što je to što nam čuva leđa i stoga nam pomaže da to konačno oslobodimo.

Dakle, zapitajte se: koristite li svoj puni potencijal u životu? Postajete li ono što ste oduvijek željeli biti u svom životu? To su važna pitanja i što ih više sebi postavljate, život vam postaje jasniji.

To postavlja temelj u vama i postavlja vas u pravom smjeru. Zapamtite, energija Škorpiona ne pita što učiniti nego kako to možete učiniti, piše Conscious reminder.

Zapamtite, naša duša ima plan, ali ne dolazi od ljudskih želja. Ovdje smo kako bi učili i rasli.

Uostalom, izbori ovise o vama. Ne postoje ispravni ili pogrešni putevi u životu, to je samo izbor koji ćete poduzeti i zatim se suočiti s posljedicama. Sve se svodi na jednu stvar: izbor.

Svaki put kada se probudite, suočeni ste s tom neizmjernom odgovornošću izbora. Donosite odluke o tome kako želite proći taj dan. Možete isprobati nešto novo ili možda ostati unutar vaše udobnosti – sve ovisi o vama.

Vaša odluka je presudna za smjer avanture u koju ćete krenuti. Energija punog Mjeseca traži od vas da duboko uđete u svoju dušu i postavite sebi ova pitanja – da slušate one glasove duše. Neka nas lunarna magija obuzme i vodi nas.

Uspješniji ste više nego što shvaćate. U vama postoji mudrost koja vam vjeruje, kojoj također i vi možete vjerovati. Sve što trebate učiniti je uskladiti se. Imate sve odgovore unutar vas. Naša duša poznaje našu istinu, zna naš plan – samo je jednostavno uvijek ne otkriva.

Jedna od stvari koje neprestano činimo pogrešno – previše očekujemo. Zaboravljamo da život ne bi trebao biti slijed velikih događaja koji se događaju uzastopno. Sastoji se od sitnica, svakodnevnih pojava koje nas polako mijenjaju iznutra.

Nema drastičnih promjena kao u filmovima. Ako se usredotočimo na svakodnevicu, konačno ćemo biti zahvalni za život kakav poznajemo, zahvalni za svaki dan koji dolazi i odlazi.

Izgledat će kao čudo koje se događa svaki dan. Ne bi li to bilo nevjerojatno?

Pun Mjesec ovog svibnja/maja je moćan i nježan. Donosi evoluciju za koju ćemo biti zahvalni – kako živjeti život na najbolji način na odabranom putu.

Ovo je poruka punog Mjeseca:

Mi smo ljudi i naša ljudskost je način na koji rastemo i pobjeđujemo. Uvijek napredujemo i plešemo uz glazbu Svemira. Stalno rastemo, a život nam donosi nove lekcije za učenje i mogućnosti podučavanja drugih.

Moramo shvatiti da je naša duša entitet koji želi učiti i iskusiti život i samo na taj način možemo se susresti sa svojim pravim ja.

To je poruka duhovne preobrazbe. Iskusite to.

Izvor: atma.hr