FBI objavio dokument koji potvrđuje da su nas posetila “bića iz drugih dimenzija“

Web stranica FBI.gov (LINK) otkriva da je američka vlada znala da su izvanzemaljska bića iz drugih dimenzija posjetila Zemlju u više navrata.

FBI je na svom sajtu objavio dokument koji priznaje da su Zemlju posetila “bića iz drugih dimenzija.“

Prema tom dokumentu, posetili su nas i vanzemaljci i bića iz sveta koji se “interpenetrira sa našim.“

Prepisana kopija izveštaja se može videti u nastavku (Napomena- neke reči iz originalnog teksta su nečitke zbog brojnih notacija i pečata)

Dokument, koji je primljen 8. jula 1947. godine, navodi:

Ovaj memorandum je, uz dužno poštovanje, upućen pojedinim naučnicima, značajnim vazduhoplovnim i vojnim vlastima, brojnim javnim funkcionerima i nekim publikacijama.

Pisac ima malo nade da će išta biti postignuto ovim gestom. Sama činjenica da su ovi podaci nabavljeni natprirodnim sredstvima je verovatno dovoljna da osigura nepoštovanje od strane gotovo svih lica kojima su upućeni.

Ipak, čini se da je javna dužnost da se oni učine dostupnim. (Ovaj pisac ima nekoliko univerzitetskih diploma i ranije je bio šef odeljenja na univerzitetu).

Veoma ozbiljna situacija se može razviti u bilo koje vreme u vezi sa “letećim tanjirima.“ Ako bi i jedan od njih bio napadnut, taj napadački avion će gotovo sigurno biti uništen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

U javnosti to može stvoriti paniku i međunarodnu sumnju.

Glavni podaci o ovoj letelici su sada na dohvat ruke i moraju biti ponuđeni, bez obzira koliko fantastično i nerazumljivo mogu izgledati umovima koji ranije nisu o tome razmišljali.

Neke od ovih letelica imaj posadu, a ostale su pod daljinskim upravljanjem. Njihova misija je mirovna. Ovi posetioci su nalik ljudima, ali mnogo većih dimenzija.

Oni ne potiču sa Zemlje, nego dolaze iz sopstvenog sveta. Oni ne dolaze sa planete, nego sa esencijalne planete koja se ineterpenetrira sa našom i nije nama primetna.

Tela posetilaca, i letelice, se automatski materijalizuju na ulasku u vibracije naše guste materije.

Letelice poseduju neku vrstu energije zračenja ili zraka, koji će lako uništiti bilo koji napadački brod. Oni ponovo ulaze u esencijalnu kada požele, i tako jednostavno nestaju iz našeg vida, bez traga.

Region iz kog oni dolaze nije “astralni avion“, ali odgovara Lokasu ili Talasu. Studenti ezoterične materije će razumeti ove termine.

Do njih se verovatno ne može doći preko radija, ali verovatno može preko radara. Mi dajemo informacije i upozorenja i ne možemo više ništa učiniti.

Neka se pridošlice tretiraju sa ljubaznošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

(Preuzeto sa: svettajni.com)


Sponsored ads: