/10 opasnih bračnih situacija koje garantovano vode u razvod

10 opasnih bračnih situacija koje garantovano vode u razvod

S vremena na vreme, svima nam se desi da nam ljudi koji nas okružuju postanu dosadni. Šta više, sami sebi postanemo dosadno. Ipak, kada su u pitanju romantične veze, ovaj problem ne bi trebalo ignorisati i očekivati da nestane sam od sebe. Ovo su ne tako očigledni znaci da je partner umoran od vas koje nikako ne biste smeli ignorisati ako želite da spasite svoju vezu.

1. Živi u trenutku

Živi u trenutku

Foto: brightside.me
On ne pravi planove ni za najbližu budućnost, koju ćete definitivno provesti zajedno. Ne pominje ni da pravi globalne planove za život sa vama.

2. Ona ne vodi računa o vremenu

Ona ne vodi računa o vremenu

Foto: brightside.me
Uobičajeno je da kasni 10, 15, čak i 30 minuta. Morate stalno je da opominjete o sastancima i vremenu. Ponekada joj čak kažete da nešto počinje pola sata ranije, samo da bi na vreme došla.

3. Nema ga po nekoliko sati

Nema ga po nekoliko sati

Foto: wikihow.com
Čak i ako vam je hitno potrbna njegova pomoć, on će odgovoriti na kraju dana. Čak i kada vam nije potrebna pomoć i pišete mu samo da vidite šta radi, prestali ste da očekujete brz odgovor.

4. Počela je da krije i najobičnije stvari

Počela je da krije i najobičnije stvari

Foto: brightside.me
Gledate film zajedno, a njoj zazvoni telefon, mnogo nakon kraja radnog vremena. Kada je pitate ko je i šta želi u to dobu, dobićete odgovor da je u pitanju veoma važan poziv sa posla.

5. Ne seti se praznika

Ne seti se praznika

Foto: brightside.me
Nova godina ili Dan zaljubljenih – nije važno, jer su to za njega obični dani. Ništa posebno. Čak i ako ste sve organizovali, on će imati apsurdan izgovor za to što vam nije kupio poklon.

6. Ne želi da komunicira sa vašim prijateljima

Ne želi da komunicira sa vašim prijateljima

Foto: brightside.me
Svaki put kad joj ponudite da se vidite sa prijateljima, dobijete besan odgovor. Ne shvata vaše prijatelje ozbiljno i misli da je i za vas bolje da se ne družite sa njima.

7. Za svoje neuspehe na poslu krivi sve osim sebe

Za svoje neuspehe na poslu krivi sve osim sebe

Foto: brightside.me
Krivi vas za to što nije dobio povišicu ili unapređenje, iako vi nemate veze sa njegovim poslom. Nikada neće priznati da odugovlači sa poslom i da nije baš najbolji radnik.

8. Prestala je da vodi računa o sebi

Prestala je da vodi računa o sebi

Foto: brightside.me
“Nemarnost uvek i u svemu.” Ovo je moto vaše devojke. Nije važno da li idete na večeru, u posetu vašim roditeljima ili u šetnju po parku, ona neće brinuti o svom izgledu.

9. On je potpuno nespreman na odgovornost

On je potpuno nespreman na odgovornost

Foto: brightside.me
Ovo je jasan znak da je vaš partner suviše detinjast. Vreme je da razmišljate o porodici, deci, životu, kućnom budžetu, a njega samo zanima nova video igrica.

10. Nije nežna kao nekada

Nije nežna kao nekada

Foto: brightside.me
Nekada vas je snažno grlila, a sada izbegava da budete bliži od metra. Čak i kada uspete da je zagrlite, ona vam neće uzvratiti.
Ako ste primetili ove znake, razmislite šta možete da uradite da promenite putanju vaše veze. Pokušajte da razgovarate sa partnerom o njegovom nezadovoljstvu. Veze su teške i zahtevaju trud obe strane, ali vredne su tog truda. Srećno!
TAGS: