/Fizičar: Otkrio sam tajnu piramida koja će promijeniti sve!

Fizičar: Otkrio sam tajnu piramida koja će promijeniti sve!

Kada se govori o piramidama, najčešće se misli na one u Egiptu, no iako se tamo nalazi oko 120 piramida, samo u Centralnoj Americi je oko 1000 takvih građevina, u Sudanu oko 200, a u Kini oko 300… No, bez obzira na njihov broj ili na to kako izgledaju, ti su čudesni objekti rasuti po cijelom svijetu s jednim logičnim pitanjem koje se nameće – zašto?

Zašto su gotovo sve drevne civilizacije diljem svijeta, od drevnih Maja i Azteka, pre-Inka kultura, drevnih Kineza i brojnih drugih gradile te zagonetne masivne strukture te nadalje – zašto je velik broj njih tak jezivo sličan u dizajnu?

Prema brojnim nedavnim saznanjima, sve manji broj znanstvenika danas smatra da su piramide služile kao drevne grobnice, no još uvijek ne znamo čemu su točno služile.

Ipak, jedan znanstvenik danas tvrdi da je riješio taj misterij, prenosi Ancient Code.

Riješio misterij?

Dr. Volodymyr Krashnoholovets, ugledni fizičar rođen u Ukrajini, već se 10 godina posvetio istraživanju i izgradnji piramida, a kaže kako je znatno duže fasciniran njima.

U svom radu je dobio i potporu ruske vlade, pa je nedaleko od Moskve izgradio piramidu visoku 144 metra, a kroz svoje je eksperimente navodno došao do nekih zapanjujućih otkrića za koja je uvjeren da su prava tajna piramida i razlog njihove izgradnje.

Ovo je sažetak njegovih otkrića o učincima tih građevina:

Piramide poboljšavaju imunološki sustav organizama (povećava se “jačina” djelovanja leukocita u krvi)
Poboljšava se regeneracija tkiva (zarastanje rana i slično)

Usjevi pohranjeni u piramide u trajanju od 1 do 5 dana pokazale su povećanje prinosa od 30 do 100 posto
Ubrzo nakon izgradnje piramide kod jezera Seliger, zabilježeno je značajno poboljšanje stanja ozona na tom području

Seizmička aktivnost u blizini piramida je značajno smanjena – i u učestalosti i u jačini

U blizini piramida bilježi se manje ekstremnih meteoroloških prilika, poput tuče, teških kiša, vjetrova i sl.
Piramide izgrađene u južnoj Rusiji (Bashkira) navodno su pozitivno utjecale na proizvodnju nafte jer je ulje postalo manje viskozno za 30 posto, a te je rezultate potvrdila Akademija nafte i plina u Moskvi.
Napravljen je eksperiment na 5000 zatvorenika koji su izloženi energetskom polju piramide. Svi su ispitanici pokazali značajno manju razinu nasilnog ponašanja

Standardni testovi kulture ljudskog tkiva pokazali su povećanje preživljavanja staničnog tkiva nakon izloženosti virusima i bakterijama

Radioaktivne tvari pokazuju smanjenu razinu zračenja unutar piramide

Postoje izvještaji o spontanom punjenju kondenzatora

Uočene su značajne promjene u rasponu supravodljive temperature i u području svojstava poluvodiča i nanomaterijala

Voda postavljena u piramide ostat će u tekućem stanju do minus 40 Celzijusa, ali će se odmah zamrznuti ako se na bilo koji način udari ili pomakne

Otkrili kako su dopremali kamenje

I arheolozi su ovih dana objavili važno otkriće – naime, oni su shvatili kako su drevni Egipćani transportirali preko 2.5 tona teške blokove vapnenca i granita čak 800 kilometara udaljene, da bi izgradili Veliku piramidu u Gizi, jedinu od Sedam čuda antičkog svijeta.

Detaljno ispitani arheološki materijal pokazao je kako su tisuće vještih radnika prenosile 170.000 tona vapnenca duž Nila u drvenim čamcima koji su bili povezani konopcima, a mogli su se s lakoćom kretati i s velikim teretom zbog posebnog konstruiranog sustava kanala koji je bio izveden do kopnene luke koja je od baze piramide udaljena svega nekoliko metara, piše Independent.

Vrelo života

Stoga su, prema Krashnoholovetsu, piramide služile za javno dobro drvenih ljudi – od njihova liječenja i općeg boljitka, do poboljšanja uroda, popravljanja vremena – gotovo svega što ima utjecaj na ljudske živote i prirodu. Je li riječ o čarobnim moćima ili pak mudrosti utemeljenoj na znanosti koja se izgubila s godinama, teško da će ubrzo biti otkriveno.

 

Izvor: 4dportal.com