/Kanabis inhalator: Najnoviji izum za konzumaciju ove ljekovite biljke

Kanabis inhalator: Najnoviji izum za konzumaciju ove ljekovite biljke

Postoje razni načini konzumiranja kanabisa, ovisno o tome što želimo postići. Baš kada smo pomislili da znamo sve, i da ne postoji ništa iznad uobičajenog pušenja ili inhaliranja, soka od svježeg kanabisa ili svemoćnog ulja, pojavio se i najnoviji izum – kanabis inhalator.

Vapen Clear kanabis inhalator izgleda baš kao tipični inhalator. Djeluje jednako, ali bez umjetnih sintetičkih kemikalija, oslobađajući samo korisne prirodne ljekovite tvari. U jednom potisku oslobađa 10mg, odnosno 100 mg po pakovanju. Ono što ga čini posebno dobrim je činjenica da ovaj inhalator ne zagrijva THC, već ga uz pomoć potiska upućuje direktno u pluća.

Osim što se radi o prvom inhalatoru te vrste, on dolazi u tri različita izadanja, za različite potrebe. Tako postoji “dnevni” inhalator s THC-om soja sativa koji potiče energiju, zatim “noćni” sa sojem indica koji pruža učinak opuštanja te “poslijepodnevni” kojeg čini kombinacija sojeva dnevnog i noćnog inhalatora.

Ono što ovaj izum čini savršenim su njegove jedinstvene prednosti, od kojih je jedna njegova diskrecija. Kada ljudi vide inhalator, pomislit će na inhalator za astmu, što je odlično za države gdje konzumacija kanabisa još nije dozvoljena. Osim toga, ovdje nema jakog mirisa kanabisa, a ni zagrijavanja ulja. Također,  idealne je veličine jer stane u dlan, pa se može nositi doslovno bilo gdje, u torbi ili džepu. I to nije sve – za konzumaciju kanabisa na ovaj način nisu potrebni ni upaljači niti baterije, što zaista zadovoljava i najzahtjevnije potrošače.

Za sada je ovaj proizvod dostupan samo u Arizoni, no uskoro će se moći kupiti i u još nekim državama SAD-a, primjerice u Kaliforniji, Koloradu, Nevadi, Oregonu i Washingtonu. Budući da je kanabis nezaustavljiv bez obzira koliko zabranjen bio – možemo se nadati da će se vrlo brzo naći i u našoj blizini 🙂

(Autor: Irena Dujmušić / Izvor: nexus-svjetlost.com)