Koja je Tajna Pozadina Upada Demonstranata u Kongres?

Sponsored ads:

Najzdravije što možete da unesete u sebe su zdrave misli.

U svetu beznađa koji nam se plasira kao nezamenjiva realnost, teško je ljudima sa dobrim namerama da odagnaju iz sebe zle misli. Potreba da se pronađe kapljica žive vode što napaja dušu postaje prioritet.

Hladnoća odlazeće civilizacije zagasila je toplinu srca tako da je suština postojanja svakog ljudskog bića, naizgled, ostala usamljena u borbi za opstanak.

Okupiran bezbrojnim i bespotrebnim informacijama, obojenim lažima, nemoralom i bludom, mozak ne uspeva da obezbedi sebi vremenski period u kojem će svom vlasniku da podari mir. Nežnost misli je postala nužnost.

Plan transhumanističkih moćnika da čoveka pretvore u bezosećajnu robotizovanu mašinu, većini svetske populacije izgleda kao neminovnost i spremna je da prihvati i da plati tu naizgled malu cenu, zarad nastavka neke ’’normalnosti’’ za koju uistinu niko ne veruje da će biti ista ili barem slična nekoj normalnosti iz vremena pre početka velikog reseta.

Jedna grupa prihvata nametnutu volju kao svoju jer ne ume da zamisli ništa drugo osim vizije koja im se nameće, dok druga grupa očekuje da će tehničkom nadogradnjom dobiti još veću moć i da će sa njom zadržati povlastice i privilegije koje su imali do sada. U obe grupe zastupljene su iste karakteristike.  Malodušnost i potpuna odsutnost duhovne vere.

Neophodnost spoznaje da postoji neko snažniji i moćniji od onih koji svakodnevno spinuju kombinacijom straha, prekrojenom istinom i mračnim predviđanjima, čini se da nikada u istoriji nije bilo potrebnije čovečanstvu nego sada. Mada, uočljivo je svima da za tom spoznajom traga mali broj osvešćenih. To su oni koji ne tragaju za istinom i znanjem da bi ih dobili za ličnu korist, već da bi ih nesebično podelili sa drugima. To su oni koji će svojom vizijom da stvore svet bogočovečanstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Prepoznaju se po skromnosti. To je njihova najbolja vrlina jer im je poznato da se do istine i znanja ne dolazi preko noći, nego strpljenjem i napornim radom. Svi ti divni ljudi su nosioci najdubljih emocija i osećanja. Proživeli su ih i preživeli su ih. Teško, sa ožiljcima po telu i srcu, ali uspešno.

Zapamtite dobro: Istina se ne otvara i znanja se od viših sila ne daju bilo kome i tek tako olako. One se dobijaju kada se zasluže. Zato je onom malom broju osvešćenih potpuno jasno da su još uvek daleko od potpune istine kosmičkog znanja i da bi do njih došli potrebno je da nesebično dele i razmenjuju svoje spoznaje sa osobama sa kojima su na istom putu. Taj put je put Božanske volje. Tek kada čovek krene tom stazom, on preko svojih reči, dela i kreacija sagledava i shvata da je na pravom i ujedno na svom, od Boga, dodeljenom putu.

Prihvatanjem činjenice da smo svi mi ovde prisutni da bi kroz iskustva izgradili ličnu svesnost do nivoa Božanske svesti, dobijamo snagu da bez ikakvog straha nastavimo misiju i zato nikada ne smemo da dozvolimo sebi da nam zle misli slome srce. Hrabrost je najsnažnija vrlina srca.

U eri Vodolije, u koju smo nedavno zakoračili, izvor žive vode se traži i pronalazi u svom duhu. Za njim se traga samo zdravim razumom, a on će nam svima objasniti i pokazati da je dugme za reset čovečanstva uvek bilo i da će uvek biti u rukama Tvorca.

On je na njega upravo pritisnuo i mi smo odnedavno zakoračili u eru zlatnog doba.

Sa verom u novo doba, doba ljubavi

Milan Nikolić Izano

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izano.rs

Pogledajte i video detaljnog objašnjenja:


Sponsored ads: