/Nova rasa – Indigo i Kristalna deca na Zemlji

Nova rasa – Indigo i Kristalna deca na Zemlji

Lepa mala devojčica koja živi u srcu Latgaglije u Latviji voli pričati. Nonšalantno priča o svojim noćnim putovanjima po svemiru u astralnom telu. Njen otac brzo napominje: “Molim Vas, ne obraćajte pažnju na njene priče, ona jednostavno voli da izmišlja.”

Oca nije iznenadilo kad je otkrio da je njegova ćerka svesna pojma astralno od svoje pete godine. On jako ceni svoje dete. Uvek će poslušati savet djevojčice kad popravlja svoj stari traktor.

“Ne znam kako to radi, no ona uvek zna što ne valja sa mašinom” kaže. Ima još slučajeva Indigo dece, fenomena koji je u posljednje vreme postao svakidašnjica.

Pojam indigo dete prvi je put 1982. godine u svojoj knjizi “Understanding Your Life Through Color” upotrebila Nancy Ann Tappe, samoproglašena vidovnjakinja.

2012. godina ima poseban značaj za Indigo decu. Prema predviđanjima Maya, takozvani “Veliki prelaz” dogodiće se 2012. nakon što Sunce i Zemlja oblikuju ravnu liniju usmerenu prema centru galaksije.

Navedeni položaj podstaknuće nestanak trodimenzionalnog modela sveta. Stanovnici Zemlje imaće mogućnost živeti u 4D svetu, no ponuda se odnosi samo na one čiji se um proširio na bitno drugačiji nivo – na Indigo decu.

Posmatrajte bliže svoje potomke. Istraživači tvrde da 95% dece rođene nakon 1994. godine spada među Indigo decu. Fascinantan pridev dolazi od boje aure oko njihovih tela.

Unutrašnji organi ove dece imaju različite funkcije i njihov imuni sistem je nekoliko puta snažniji od imunog sistema prosečne osobe. Ta deca takođe imaju drugačiju DNA, odnosno mutaciju na DNA. Drugim rečima, što se tiče promena DNA, milioni stanovnika planete Zemlje nisu ljudi.

Rasa novih bića polako, ali sigurno stupa na pozornicu. I vi biste mogli biti Indigo momak ili devojka budući da je Indigo fenomen počeo s početkom 1990-tih. No vi ne možete napraviti čudo ili gledati kroz zidove. To je normalno jer se Indigo moći ne povezuju s čudima.

Ljudi koji su nadareni darom Indiga pametni su na jedan specijalan praktičan način. Oni se mogu prisetiti kako su odabrali svoje roditelje puno pre nego su ih oni začeli.

Često će početi učiti svoje roditelje jednostavnim biblijskim istinama kao na primer zašto se brinuti o novcu kad ćeš uvek imati onoliko novca koliko ti je potrebno ako samo prestaneš razmišljati o njemu. Deca nove rase usmerena su stremljenju ka duhovnim visinama.

Indigo deca mogu podivljati poput nesmotrenih razbojnika ili biti tihi poput anđeoskih stvorenja. Jedno je sigurno – njihove psihološke karakteristike i obrasci ponašanja su novi i neuobičajeni.

Stoga treba razvijati i primenjivati nove metode obrazovanja. Ne možemo samo ignorisati potrebe nove generacije jer će inače ova vredna mala bića patiti od mentalne nestabilnosti i poremećenog razmišljanja. Treba imati na umu da su oni pioniri nove ere i stoga trebaju našu podršku.

Poznati mistik Drunwalo Melhisedek tvrdi da je DNA mutacija kod današnje dece uzrokovana specifičnom reakcijom naših emocionalnih i mentalnih tela.

To je reakcija nečega sličnoga talasu koji zrači naše telo. Nova informacija važna za život leži u podsvesti naše planete. Drugim rečima, dostupna je svima. Širenje Indiga neverovatan je fenomen koji su događa pred našim očima. Svako ko je svestan utiecaja mentalnih moći može pratiti putokaze koje ostavljaju Indigo djeca.

Drevno proročanstvo o deci koja predvode čovečanstvo se ostvaruje. Potpuni imunitet od svih bolesti bit će jedna od popratnih pojava koje će uzrokovati čudesne promene. Sve u svemu, dan kad će svako dete biti čudo od deteta je blizu.

Pet generacija Indigo dece

Američka naučnica Lori Johnson detaljno je proučila indigo decu i podijelila ih u 5 generacija te svakoj pripisala posebne osobine.

Prva generacija ili Alfa generacija, rođena je između 1958-1968 godine. Karakteriše ih plavo-zeleni-ljubičasti sloj aure. Proces mentalnoga sazrevanja za ovu generaciju započinje u 28. ili 29. godini života.

Dužina tog procesa traje oko 7 godina. To je razdoblje puno problema, životnih teškoća i bolesti. Kasne tridesete su razdoblje oporavka i procvata psihičkih sposobnosti.

Druga generacija ili Beta generacija, rođena je između 1968-1978. Beta generaciju karakteriše mladolik izgled. Sve do starije dobi izgledaće mlađe od svoje hronološke dobi, a i živet će duže. Pravu indigo zrelost doživeće tek u četrdesetima.

Treća generacija ili Gama generacija, rođena je između 1978-1988 godine. Ova generacija je najčešće dijagnostifikovana kao deca s poremećajima u ponašanju ili nekim oblikom hiperaktivnosti. Razdoblje mentalnog sazrevanja za ovu generaciju je u njihovim kasnim dvadesetima.

Četvrta generacija ili Delta generacija, rođena je između 1988-1998. Ova deca imaju izuzetno težak pubertet i ponekad su sklona zlopotrebi droga i alkohola, te suicidalnom ponašanju. Roditelji ove dece imaju težak zadatak odgoja i savetovanja svoje dece.

Peta generacija ili Omega, rođena je između 1998-2008 i predstavlja poslednju generaciju. Imaju probleme u prilagodjavanju okolini. Postoji opasnost od teških oboljenja i povlačenja od spoljnog sveta poput autizma ili Aspergerovoga sindroma što je rezultat njihove ekstremne senzibilnosti.

Preuzeto sa: svettajni.com / Foto: cybermikan-sungazing.org