POJAVIO SE NOVI TESLA: Trinaestogodišnji genije napravio uređaj koji pravi besplatnu energiju, a košta manje od 15 dolara

Sponsored ads:

Izgleda da je Nikola Tesla inspirisao mladog Maksa Logana da postane pronalazač koji će promeniti svet. Zapravo, Maks i sam navodi da je čitav život znao da je njegova svrha da učini svet boljim mestom, izveštava “ktvn.com”.

On je stvarno na dobrom putu pošto je izumeo uređaj koji bi zauvek mogao da promeni korišćenje energije.

On je ovaj izum osmislio u očevoj ložioni koju je pretvorio u laboratoriju.

Kada se pogleda taj revolucionarni uređaj, ne može da se ne uoči sličnost sa čuvenim Teslinim kalemom. Zapravo, uređaj radi na istom principu koji je pre stotinu godina opisao „otac struje“. Ono što čini novi uređaj još boljim jeste činjenica da je veoma jednostavan: on prikuplja elektromagnetnu energiju iz Zemljine atmosfere i pretvara je u struju koja se može koristiti za napajanje električnih uređaja.

Kao da sve ovo nije dovoljno, uređaj koji je Maks napravio može da se kreira od materijala koji ukupno košta manje od 15 dolara. Izgleda da nam je besplatna energija na dohvat ruke.

Maksu je za ovaj uređaj bila potrebna konzerva od kafe, malo žice, dva kalema i kašika.

On je u intervjuu za KTVN Channel 2 demonstrirao kako uređaj radi.

Maks je pokazao da njegova mašina može da napaja niz LED svetala. Uređaj takođe može da indukuje radio talase, termalnu i statičku energiju i da sve to pretvori u upotrebljivu struju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

 

 

„Ova žica uzima energiju iz vazduha i pretvara je iz naizmenične u jednosmernu struju“, objasnio je mladi Maks.

Ono što je Maks uradio je zaista impresivno, pri čemu je pokazao da besplatna energija nije varka i da je nešto što stvarno može postati dostupno svima. Možda će neko jednog dana napraviti sličan projekat većih razmera i promeniti život na našoj planeti za sva vremena.

„Moj cilj je da pomognem. Želim da izgradim budućnost u kojoj svi ljudi mogu biti srećni i bezbedni“, rekao je Maks Logan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

(Izvor: WebTrbune.rs) / Preuzeto sa: Balkanspress.com


Sponsored ads: