/Posle 6 godina čekanja i 720 000 neuspelih fotografija ovaj fotograf je konačno uspeo da uhvati “savršenu fotografiju” koja je oduševila svet! Ovo je stvarno predivno!

Posle 6 godina čekanja i 720 000 neuspelih fotografija ovaj fotograf je konačno uspeo da uhvati “savršenu fotografiju” koja je oduševila svet! Ovo je stvarno predivno!

Jedan fotograf je bio toliko uporan da napravi savršenu fotografiju da je zapravo nekoliko godina prošlo pre nego što je konačno uspeo. Pogledajte rezultate i uživajte u lepoti njegove “savršene fotografije”.

Ljubav i strast

Ljubav i strast

*Foto: dailymail.co.uk

Alan Mekfadijen je fotgraf iz Škontske. On se bavi fotografisanjem divljih životinja. Kako bi napravio savršene fotografije trebalo mu je 6 godina, a za 6 godina imao je 720 000 pokušaja, da bi napravio tek nekoliko idealnih. Ovaj fotograf je veoma strastven kada je njegov posao u pitanju, ali postoji još jedna stvar koja ga veoma motiviše, a to je ljubav prema njegovom dedi.

Početak

Početak

*Foto: boredpanda.com

Razlog zbog kog je Alanov deka toliko bitan u ovoj priči jeste taj da je on zapravo bio razlog zbog kod se Alan odlučio za ovaj projekat.

Deka

Deka

*Foto: boredpanda.com

Kada je Alan bio dete gledao je kako ove predivne ptice prave gnezna. Da to vidi, odveo ga je njegov deka.

Ono što je video, zapamtio je zauvek

Ono što je video, zapamtio je zauvek

*Foto: boredpanda.com

Ono što je video ostalo je urezano u njegovoj glavi. Uranjanje vodomara u vodu kako bi ulovio ribu bio je izvanredan i moćan prizor. od tog trena, sanjao je da to ovekoveči fotografijom.

Vodomari

Vodomari

*Foto: piedtype.com

Ove savršene fotografije njega nisu učinile poznatim, javnosti je on bio poznat od ranije. Međutim, mediji su bili veoma zainteresovani kada je on objavio ove fotografije.

Prolazili su sati

Prolazili su sati

 *Foto: spunfish.com

Mnogo sati je prošlo kako bi nastala ova predivna fotografija. Tačinije 4200.

Ovo je Alan sa svojom savršenom fotografijom

Ovo je Alan sa svojom savršenom fotografijom

*Foto: itv.com

Ova predivna fotografija je definitivno bila vredna svakog truda!

 

(Izvor: Fokuzz.com)