STIGLI SMO U GRČKU! Toliko su me naplašili zbog cena! Evo koliko košta ležaljka, kafa, paradajz, ručak…

Sponsored ads:

Ukoliko planirate da krenete put Grčke, evo informacija iz prve ruke

Na Fejsbuk grupi “Live from Greece”, naći ćete sve informacije vezane za letovanje u Grčkoj.

Evo šta se ovih dana piše na ovoj grupi:

“Evo da se javim sa prvim informacijama iz Nea Flogite”, započela je ona i podelila dragocene informacije od stanja na granici, do temparature vazduha i mora, sve do cena koje nas očekuju na ovoj destinaciji.

“Stigli smo u Grčku. Cene su skroz KOREKTNE – bukvalno većina namirnica kao u Srbiji”, tvrdi jedna žena u postu.

Skrenula je pažnju na jeftinije gorivo u Severnoj Makedoniji, kao i pijacu u Kumanovu, gde može da se nađe voće, povrće, cigarete i gde je sve otvoreno “od poslastičarnica, do taverni i kafića”.

U Nea Flogiti je, kaže, sunčano i toplo, dok je temperatura vode nešto niža što se podrazumeva u ovom periodu godine.

Grčka, Plaže
foto: Profimedia

“Mi smo tri ležaljke i suncobran dobili uz dve kafe i plus gratis voda – to je osam evra. Ima i jeftinijih za 5 evra, kafić pored, ali prvi nam je dan, dok malo istražimo. Imate i deo gde ljudi nose svoje suncobrane i peškire…”, piše ona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

“Kad sam dolazila toliko su me ljudi isprepadali te meduze, te trava, te komarci, te skupo, pusto, prljavo, kupanje – odmah dobijate upalu mozga, te temperatura mora merenja putem satelita… Nije letovanje pre jula bla bla, ja sam vam najiskrenije, iz prve ruke, sve napisala bez ikakvog ulepšavanja, a nisam neko ko nije putovao tako da ne budu komentari odmah da je meni lepo jer ništa nisam videla… Uglavnom, ljudi, sve je u glavi, ako odeš pozitivan biće dobro, ako ne, džaba i Maldivi i 38 stepeni…“, savetuje ona.

Granicu je, dodaje, prošla bez problema i nepotrebnog preturanja stvari.

“Takođe, slobodno nosite paradajz, krastavac, povrće, grickalice, kafe, šta god želite, a ovima što je to bljak, oni ne nose i svi zadovoljni… Svako neka radi kako želi, kako je navikao i kako je u mogućnosti…”, savetuje ona na kraju.

Jedan čovek je svoje iskustvo opisao ovako:

“Stigli smo juce oko 08h, topao dan… Oko 24 stepeni, temperatura mora 18 (hladno). Ipak sam se kupao.

Cene su skočile u odnosu na prošlu godinu – Giros od 3,70-3,90e…Kozji sir 10-12e…Paradajz 1,80-2,30e…pivo 5,80 (4kom). U restoranu Itamos koji je prethodnih godina imao akciju za naše ljude, glavno jelo+salata+piće=7,5e…sada je 9e. Prekosutra iznajmljujemo auto pa ću videti za gorivo, usput sam samo bacio oko na pumpu…oko 2,2e dizel. Na lezaljkama frape 4e…”

Pa ko želi put Grčke -neka izvoli!

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: stil.kurir.rs


Sponsored ads: