/Vremenski putnik koji je proveo dve godine u budućnosti (2749 godina) – Govori sve

Vremenski putnik koji je proveo dve godine u budućnosti (2749 godina) – Govori sve

Zvuči neverovatno, ali jedan čovek tvrdi da je bio u budućnosti. Ono što najviše privlači pažnju je to da sve događaje koje je opisao dešavaju se i sada u sadašnjem vremenu. Novi Svetski poredak i razarajuće klimatske promene.
 

Al Bielek priča o onome čega se seća za svojih 6 nedelja provedenih u 2137. godini i 2 godine koje je proveo u 2749. 

“Monatuk projekat” je serija tajnih projekata SAD sprobedenih u kampu Hero ili Montauk Fors Stanica na Long Ajlendu u svrhu razvoja psihološke tehnike ratovanja i egzotična istraživanja, uključujući i putovanje kroz vreme. Žak Vale opisuje navode o ovom projektu kao izdanak priča o Filadelfija Eksperimentu.

Al opisuje čega se seća nakon što je skočio sa U.S.S Eldridga, 13. avgusta 1943. godine.

Našao se sa svojim bratom, Dankanom Kameronom, u bolnici u budućnosti. Tamo je bio 6 nedelja i oporavljao se od povreda zračenja.

Medicinski sistem u toj budućnosti koristi vibracione i svetlosne tretmane. Tv programi su edukativni i informativni.

Tada je primetio da se Zemlja dosta promenila usled geografskih promena koje su počele početkom 21. veka do 2025. godine. Obala i unutrašnjost SAD i Evrope drastično se razlikuje od onoga što mi sada poznajemo.

Al Bielek

Foto: Printscreen/Question Everything

Nivo vode je porastao i Florida je svedena na samo delić. Atlanta je na samo 3 milje od okeana. Infrastruktura SAD je propala. SAD i Kanada više nisu nacije. Centralna vlast je nestala.

Svetska populacija svedena je na 300 miliona. SAD ima oko 50 miliona stanovnika. On tvrdi da je u periodu od 1954. godine do 2000. vlada SAD radila sa vanzemaljcima kako bi stekla uvid u njihovu tehnologiju i unapredila sopstvenu.

Problemi su počeli između 2003-2005. godine. Novi svetski poredak uzimao je mah širom planete, ali onda se razvio rat. U jednom trenutku rat je izbio između Rusa/Kineza protiv SAD/Evrope. Veliki broj gradova u SAD je uništen. Novi svetski poredak je propao. Vlada ima tehnologiju da smanji štetu zračenja i nuklearni otpad u roku od nekoliko dana, čak i sada, ali odbijaju da ga koriste iz političkih razloga. U budućnosti, tehnologija se koristi za čišćenje od radijacije zbog Trećeg svetskog rata.

Al Bielek

Foto: Printscreen/The Kepler Telescope Channel

Zatim se odjednom, neobjašnjivo našao u 2749. godini. On govori i šta je sve saznao dok je bio tamo. Vraćen je u 2137. godinu da pokupi Dankana, nakon čega su obojica odvedeni u 1983. 

U pričama iz budućnosti ima i plitajućih gradova koji mogu da se pomeraju na različite delove Zemlje.

700_781caefdefd3d2f427822a0fdf7f8a8c

Izvori: ferocesmente / srbijadanas