ŽIVIM ŽIVOT I NE BRINEM SE: Glumica Branka Veselinović proslavila čak 102. rođendan!

Radim vežbe svako jutro, pišem pesme i dalje. Jedem posnu hranu, nikako masnu, otkriva Branka

Naša legendarna glumica Branka Veselinović je 16-og septembra ove godine napunila 102 godine!

Vremešna glumica rođendan provodi u odličnom raspoloženju i sa osmehom koji je tokom decenija javnog života postao njen zaštitni znak.

Branka spada među retke osobe na našim prostorima koje su dočekale da proslave “trocifren broj”, a to što je ona uspela verovatno je zasluga toga što se na vreme odlučila za zdrave navike.

“Nisam nikad pila ni pušila, ako sam imala noćni život to je zbog pozorišta i putovanja, ali imala sam srećan brak sa mojim Mlađom koji je bio divan čovek. Imam ritam života kao da imam krila.

Radim vežbe svako jutro, pišem pesme i dalje. Jedem posnu hranu, nikako masnu. Doživotni sam ambasador Unicefa, zadovoljna sam svojom penzijom i mogućnošću da u ovim godinama imam pozive za invalide, decu”, rekla je Branka prošle godine za Stil.kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

U ovim godinama kao glumica više nije aktivna, ali ukoliko se desi da zaradi neki novac, ona ga prosleđuje onome kojima je to najpotrebnije.

branka-veselinovic-foto-marina-lopicic 770

 *Foto: Marina Lopičić

“Retko danas primam honorar, taj novac koji se skupi daje se u dečje domove i domove za invalide”, rekla nam je Branka.

Branka Veselinović je najstarija živa srpska glumica. Njena karijera duga neverovatnih 80 godina donela joj je više od 100 pozorišnih predstava i uloge u oko pedeset serija i filmova. Dobitnica je mnogobrojnih priznanja i nagrada, ne samo za vanserijske glumačke uspehe, već i za humanitarni rad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: stil.kurir.rs


Sponsored ads: