Pun Mjesec donosi procvat ljubavi i energije: Jednu stvar samo trebate izbjeći!

Pun Mjesec je sada u znaku Škorpiona. Ovaj pun Mjesec je i Super Mjesec i ima značajniji utjecaj na našu energiju i sudbinu. Otvorit će vam vrata sudbine za poboljšanja, iskoristite ga za emotivno čišćenje i oporavak aure. Dočekajte kraj jednog ciklusa s dozom optimizma i otvorite se za nove mogućnosti.

U davnim vremenima bilo je uobičajeno pratiti godišnja doba po kretanjima Mjeseca, a stoljećima su ljudi širom Europe, kao i neka plemena, nazivali Mjesece po karakteristikama koje su povezivali sa sezonama Sjeverne hemisfere.

U nekim godinama ima 13 punih Mjeseca, a jedan od njih čini Plavi Mjesec koji se ne uklapa po karakteristikama u tradicionalni pun Mjesec.

Svibanjski/majski pun Mjesec poznat je kao Cvjetni Mesec jer se javlja u periodu godine kada sve procvjeta. Postoji bezbroj divljih cvjetova koji cvjetaju u svibnju/maju na sjevernoj hemisferi, odakle potječe ovo tradicionalno ime punog Mjeseca.

Cvjetni Mjesec još nudi nazive majčin Mjesec i mliječni Mjesec. Ovaj pun Mjesec je i Super Mjesec, jer je i veći i sjajniji u odnosu na klasičan pun Mjesec. U astrološkom smislu to označava i da ovaj pun Mjesec ima i značajniji utjecaj na našu energiju i sudbinu.

Pun Mjesec je sada u znaku Škorpiona, što označava misterioznu energiju i tajanstvenost. Utječe i na polje komunikacije. Neke misli i stavove nećete moći zadržati za sebe, što može donijeti negativne promjene u mnogim odnosima.

Imat ćete i zaista visoke standarde za odnose u vašem životu. Ako se vaš partner ili prijatelji ne ponašaju onako kako mislite da bi trebali, nećete pustiti da to jednostavno prođe. Željet ćete mnoge stvari držati pod kontrolom, a to će u nekim situacijama biti nemoguće.

Super Mjesec će imati sjajan utjecaj na sve horoskopske znakove, ali najviše će utjecati na Škorpione i Bikove.

Cvjetni Super Mjesec otvorit će vam vrata sudbine za poboljšanja u ljubavnom životu. Ako ste u vezi, očekuje vas dodatna bliskost i pojačanje strasti. Usamljena srca sada će shvatiti što zaista žele od ljubavi, a njihov brod romanse kreće u dobrom smjeru.

Škorpion je znak tajanstvenosti i misterije. Mnoge stvari ćete prešutjeti, ali kada istina izađe na vidjelo, može biti rizična i opaka. Iskreni razgovori, koliko god budu teški na početku, donijet će vam više blagodati nego laž.

Preveliki osjećaj kontrole može donijeti stres ili frustraciju, ali i ovaj period će proći. Pokušajte se osloboditi snažnih emocija i negativne energije.

Iskoristite ovaj Cvjetni Mjesec za emotivno čišćenje i oporavak aure. Dočekajte kraj jednog ciklusa s dozom optimizma i otvorite se za nove mogućnosti.

lovesensa.rs