SUTRA JE MAGIČAN DATUM 11.11. – NUMEROLOZI KAŽU DA JE NAJSREĆNIJI U GODINI: Šta treba da uradite za sreću i uspeh!

Sutra je datum ogledala, magičan niz 11.11. donosi povoljnu energiju, tvrde numerolozi! Kako da iskopristite pozitivne vibracije za sreću i uspeh…

Novembar je mesec kada se polako pripremamo za kraj godine, završavamo započeto i spremamo se za novi početak, novu fazu života. U astrološkom smislu ovaj novembar je počeo pomalo burno jer smo 8. novembra imali pomračenje punog Meseca. Moguće je da je donelo puno promena, ali mnoge od njih, čak iako vam sada tako ne izgleda, zapravo su mnogo važne za vas.

Ipak, svetlo uvek pobeđuje tamo, pa nam tako u novembru stižu i povoljniji dani. Jedan od najsrećnijih datuma u numerologiji svakako je 11. 11. Ove godine 11. novembra imamo ponovo lepu energiju niza 11-11, odnosno magičnog datuma ogledala.

Šta da uradite 11.11. za sreću i uspeh?

Numerolozi smatraju da je ovaj dan posebno povoljan za transformaciju, ali sve se radi kroz pojačane emocije. Moguće je da će neke naše potisnute emocije i strahovi izbiti na površinu, posebno kada je eč o ljuabvnim odnosima. Ali to znači oslobađanje od svega što vas je pritiskalo. Partner za ovo treba da zna, i sada, kada su sve “karte otvorene” lakše možete da pronađete kompromis.

Pored toga, 11. novembar je vreme za kreativne ideje i potragu za novim nestandardnim rešenjima. Danas vredi da zapišete svoje misli i ideje, da ih uzmete u obzir. Možda je vreme da doživite i neke stare ideje kada je reč o poslu i razvoju.

Ovog dana je važno da ostanete smireni i optimistični. Učinite nešto lepo za sebe, idite na bazen ili u spa, priuštite sebi relaksaciju i odmor. Posebno je važno da se opustite i rasteretite. Odbacite od sebe negativnu energiju kako bi vas ispunila nova. Držite svoje emocije pod kontrolomi naučite kako da ih istaknete i podelite sa drugim ljudima.

11-11 je dan pozitivnih promena, prigrlite svoju šansu!

Izvor: Sensa

Scroll to Top