Astro analiza: Šta Lavovi najviše mrze – Neurednost i sebičnost nisu ono što ih najviše izluđuje

Sponsored ads:

Lavovi su veoma čvrste ličnosti koji vole da su stvari crne ili bijele, nikako sive. Znaju šta žele i šta ne žele.

Lavovi odlično sakrivaju svoju iritaciju i ono što ih nervira. Oni vjeruju da kada se iznerviramo i to pokažemo, tada zapravo pokazujemo svoju slabost. Zbog toga uspijevaju držati svoje emocije pod kontrolom. Ali neke stvari ih toliko nerviraju da jednostavno neće moći prikriti svoje nezadovoljstvo.

Kritike na osnovu fizičkog izgleda: Ako kritikujete Lava, onda treba da znate da oni to jednostavno mrze. Pogotovo ako se radi o njegovom izgledu. Ako želite da vas Lav mrzi, ovo je najlakši način da to postignete. Neuredan izgled: 

Lavovi uvijek izgledaju lijepo, njegovano i svježe. Mrze da komuniciraju i druže se sa ljudima koji uopšte ne vode računa o sebi. Jednostavno ne vole neurednost i loš izgled. Po njihovom mišljenju, to direktno ukazuje da je čovjek lijen ili da ima nekih problema u životu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Sitničavost: Lavovi mogu razumjeti želju za uštedom novca, ali kada se štedljivost pretvori u sitničavost, počinju se nervirati. Sebične i pohlepne osobe ih maksimalno iznerviraju. Za njih, takvo ponašanje je jednostavno neprihvatljivo. 

Koristoljublje: Lavovi nisu protiv toga da nekome pomognu, ali ne dozvoljavaju da ih iskorištavaju. Mrze ljude koji pripisuju zasluge za postignuća drugih. Nisu spremni da popuštaju bilo kome drugom i učiniće sve da postignu pravdu. 

Ograničenje slobode: Lav je osoba koja mrzi da joj se govori šta da radi. Ako neko poželi da upravlja njime, Lav će neminovno izgubiti živce i postaviti osobu na svoje mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: infopult


Sponsored ads: