ASTROLOZI KAŽU DA JE OVAJ ZNAK “OTPORAN” NA ROMANTIKU: Ne želi da se vezuje, ne trudite se – sloboda na 1. MESTU!

Astrologija otkriva koji horoskopski znak radije bira slobodu, a ne romantiku.

U ljubavi postoje horoskopski znakovi koji obožavaju romantične gestove, duboke emocionalne i dugotrajne veze. Ipak, postoje i oni koji se ne uzbuđuju toliko oko romantike i koji radije preferiraju nezavisnost i slobodu. Jedan znak horoskopa poznat je po tome da izbegava veze.

U pitanju je Vodolija. U ovom znaku rađaju se suštinski individualisti koji cene svoju slobodu i ne žele da je ograničavaju vezom. Osećaju se srećno kada su sami i imaju punu kontrolu nad svojim životom. Za njih je romantika strana i neobična. Vole različite avanture i isprobavanje novih stvari, ali romantični odnos može da im deluje previše ograničavajuće i obavezujuće.

Ljudi rođeni u znaku Vodolije su više usmereni na stvaranje prijateljskih veza i poslovnih kontakata. Cene mentalnu povezanost više od emocionalne veze, a partneri im često zameraju preteranu posvećenost poslu. Karijera može da im bude izuzetno važna, toliko da su skloni tome da potpuno izgube privatan život.

Kao i kod svakog znaka horoskopa, i kod Vodolije postoje izuzeci i neki pripadnici ovog znaka jesu spremni da otvore svoje srce. Ipak, generalno gledajući, Vodolija je horoskopski znak koji će uvek radije odabrati slobodu.

(MONDO)