BIRAJTE PARTNERE ROĐENE U OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Najbolji su ljubavnici, njihove veštine u krevetu su nenadmašne

Nekoliko znakova može tražiti titulu “najboljeg ljubavnika”. I zaista to zaslužuju! Ipak, jedan od njih je najbolji.

Fizička intimnost je deo ljubavi, zbog čega je toliko važno pronaći svog partnera. Često je nesklad na ovim prostorima rušio najlepše saveze. Ispostavlja se da zvezde takođe određuju u šta će biti zaljubljen ovaj ili onaj znak. Inače, četiri znaka zodijaka su jednostavno neprevaziđeni na ovom “polju”. Ali, naravno, svaki od njih ima svoje karakteristike.

ljubavni par, par
foto: Shutterstock

OVAN

Muškarci rođeni pod ovim znakom su kao uragan. Strastveni su i temperamentni. Ovnovi se smatraju najboljim ljubavnicima među znacima zodijaka. Osim što su dobro svesni „anatomije žene“, oni jednostavno majstorski pritiskaju njene erogene tastere. Istovremeno, oni su spremni na sve – samo da bi zadovoljili svoju voljenu. Takođe, predstavnici ovog znaka su veoma otvoreni, za njih ne postoje zabranjene igre ili fantazije. Ovan je uvek na vrhu!

Ljubavni Par
foto: Shutterstock

VODOLIJA

Rođeni u ovom znaku su veoma lepi, ali izgledaju pomalo arogantno Takođe su previše ekscentrični i emotivni. A Vodolija je prilično izbirljiva u izboru voljene žene. Uzgred, ponekad ne mogu ni sami sebi da objasne zašto im se sviđa ova ili ona devojka. Ove osobine karaktera mogu odbiti potencijalne partnere, ali uzalud. Činjenica je da je Vodolija idealan ljubavnik koji zna mnogo o ljubavnim igrama i mnogo ih voli. Uvek je spreman da se upusti u avanture, a, verujte, nema nezadovoljnih!

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Ljubav, Par, Srećni, Zaljubljeni
foto: Profimedia

RIBE

Ribe su veoma odgovorne. Možda će se uplesti u jednokratnu aferu, ali nikada neće uništiti svoj brak. Porodica i deca su im najvažnija stvar na svetu. Rođeni pod ovim znakom su veoma nežni i ljubazni ljubavnici. Kažu da žena koja nije bila sa Ribama ne zna šta je prava intimnost. Predstavnici ovog znaka su posebno dobri kada nekoga mnogo vole! Onda čine čuda! Tu je i malo „ali“: ponekad su veoma hiroviti i nedostižni – štaviše, kada to od njih najmanje očekujete.

Seks, Poljubac, Krevet, Par, Sreća, Ljubav, Zaljubljeni
foto: Profimedia

ŠKORPIJA

Dakle, da vam otkrijemo glavnu tajnu: najnenadmašniji u ljubavi su muškarci rođeni u znaku Škorpije. Oni su pravi simboli ljubavi i erotike. Čak i u drevnoj astrologiji, predstavnici ovog znaka su oduvek smatrani najboljim ljubavnicima. Istina, muškarac Škorpija, u čijem životu postoji samo jedna žena, je retkost.

U njihovom životu, po pravilu, istovremeno su prisutne najmanje dve žene. Dakle, moraćete da računate na ovu osobinu ako se zaljubite u Škorpiju. Inače, gotovo je nemoguće ne zaljubiti se u njega. Pronicljiv pogled, poseban magnetizam, odlični spoljni podaci – ko može da odoli tako zgodnom čoveku?

Ali ima i dobrih vesti. Čim Škorpija pronađe ženu koja mu odgovara bukvalno u svakom pogledu, postaće beskrajno odan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: stil kurir


Sponsored ads: